Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)........můj (příteli), pane autore.....konečně.....po velmi dlouhé době jste byl oceněn, ne sice špičkově, ale pro Vás je to určitě pěkný dárek k Vánocům! Gratuluji! Jeďte ve stejném stylu dál, pak se možná přiblížíte paní Šichtařové, nebo panu Větvičkovi! Moc bych Vám to přál ! V

1 0
možnosti
JK

Co je to za mimozemskou sílu, která tlačí zdejší nejlepší blogery do politiky. Pražská ekonomka s původně vzácným ekonomickým nadhledem v sobě najednou nachází nacionální stránku a po několika nezdařených pokusech zachytit se v politice si asi řekla, že teď to vyjde, ať to stojí co to stojí, člověk totiž nemládne a další šance už tu být nemusí. Další je chlop z rázovitého regionu, cestovatel a labužník s poutavým nadhledem na život v krajích pro české resortové dovolenkáře neznámých. Tenhle srandista najednou s vážnou tváří radí co a jak se to tu vlastně děje a jak by to být mělo.

Rozdělení diváctva na dva tábory na sebe nenechá dlouho čekat a tak se to také tu začíná přít pro a proti, přesně po vzoru našich nejvyšších státních voliči pomazaných hlav. Mají snad potřebu zdejší hochblogeři vyrobit si také skupinku vlastních fanatiků uctívačů, skupinku fanatiků odpůrců a ostatních, co na to nevěřícně zírají (jako já), a nebo to už nečtou kvůli svému duševnímu zdraví.

Proto jdu na tu Letnou, Václavák, Staromák, či náměstí v jakémkoli městě mezi lidi, ze kterých je cítit zase ta chuť po morálce a normálnosti. Jsou to úplně jiní lidé než v roce 89, ale nálada je podobná. Asi proto, že ti, kterých jsme se chtěli tenkrát zbavit se na nás usmívají z volebních plakátu a řídí naše životy jen ve svůj prospěch.

2 1
možnosti
Foto

On ten ekonomický nadhled paní Š. byl tu a tam také poněkud "nepřesný". Její proroctví různých katastrof se nenaplnila. Nevím, jak uspěli její klienti, ale asi neslavně, když, podobně jako VK ml., opouští (nebo je opouštěn) zaměstnání a zkouší to v politice. Tam se může blábolit cokoliv, hlavně když se najde pár takových, co zatleskají.

0 3
možnosti
OP

Konečně se holka uchytila ;-D

2 2
možnosti
PK

No jo trikolora nám roste a to je přece fajn...že pane Trč.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Hlavně si nepopleťte správné pořadí proužků, jako NĚKDO. ;-D

0 3
možnosti
JL

Putování slepého hada za pravdou - O vládychtivém mravenčím králi, opilém slepém hadovi a zlovolné královně Kordule.:-)

2 0
možnosti
PS

P18a37v18e77l 54S79i92t18a55ř

9. 12. 2019 20:16

Neni Trčálku, jste trapnej,

Trikolora se přihlásila do pol.soutěže.

a nečerpá ze státního rozpočtu... víme? Takže co tam máte dál?

10 1
možnosti
IB

I16v80o 80B52o93u16š64e

9. 12. 2019 21:01

Zjistil jste si, jak se financují poltické strany? Mimoto Klaus ml žije již drahná léta z peněz daňových poplatníků.

4 0
možnosti
Foto

Ani za polibek od Šichtařové! R^R^R^ ;-D;-D;-D

7 2
možnosti
MK

No vidíte, já, jako dlouholetý volič ODS, budu volit Trikoloru. A Váš blog, tedy nejen on, mne utvrzuje, že dělám správně.

6 0
možnosti
Foto

No, jestli vás jakýkoliv satirický nebo komický text ovlivní v tom, koho budete volit, ... je to nakonec na vás.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik