Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...česká Greta je určitě a nepochybně "náš PAVKA" neb se stačí podívat na ty jeho grimasy v Tv kde se předváděl v Rusku...;-D;-D

1 0
možnosti
MV

verim, ze si platno na neposlusne tenisky utka pan Hannig vlastnima rukama na vlastnorucne sestrojenem stavu a pak je spichne utkanou niti navlecenou do ocka tenke kureci kosti

jen tak budeme zdravi a spokojeni

7 0
možnosti
Foto

Karel T. mě přiměl k tomu, abych si přečetl původní článek od pana H. A s pohnutím jsem se v diskusi pod tím článkem dověděl, že normalizační popař pan Hannig byl vlastně disidentem, díky kterému mohl existovat Pražský výběr nebo se k českým posluchačům mohly dostat informace o Sex Pistols. A že laciné popěvky o neposlušných teniskách a citrónové šále byly kvalitní písně. Kam se hrabe vážený pan doktor František Janeček!!!!!!

7 0
možnosti
Foto

Jedním z důvodů proč se do pana Hanniga nestrefuji je holý fakt, že čověku kterému mnozí předhazují toho normalizačního popaře, ta normalizace vlastně vzala šanci na prosazení se na "západě". A krom toho hitparádového popu je podepsán i pod velmi dobrou hudbou. Ale je fakt, že strefovat se do něj je snadné a jde tak lehko...

P.S. s jeho politickými názory povětšinou skutečně nesouzním, ale hlásá si je za svoje a od toho je svoboda.

5 0
možnosti
Foto

R^ Jsem pro tu Nobelovku. Jen ať ji ti ultraglobalističtí neomarxisticky sluníčkářští vítači (Norové) konečně aspoň jednou udělí někomu, kdo si to opravdu zaslouží.

2 0
možnosti
JL

Budiž mu věčná sláva. Haleluja. ;-DR^

Globalizace je ultralevičáctví typu imperiálního nadstátního systému. Já se picnu.

6 0
možnosti
Foto

To je inteligantní ironie. Cením si toho. Ale nejsem nic z těch nálepek, protože globalizace je ultralevičáctví typu imperiálního nadstátního systému, který dusí iniciativu. To je věc na odbornou diskuzi a ne na ironii.

2 0
možnosti
Foto

oprava: inteligentní

0 0
možnosti
AT

Díky, ale my to dobře víme pane Hannigu. Dnes se tady na blogu i u nás v práci a doma nemluví o ničem jiném, než o vašem posledním úderném článku.

3 0
možnosti
Foto

Super. Dávám plus. Ovšem boj proti globalizaci není levičáctví. Globalizace ničí domácí podnikatele a živnostníky. Globalizace je super levičátství.

0 0
možnosti
VM

Vážený pane rozumný, nechtěl byste rozvést ten koncept té levičácké globalizace? A možná byste mohl začít tím, co pro Vás znamená levice a co pravice.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,09
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik