Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky Vám jsem si přečetl článek od paní Š.Příklad s myšičkami je pěkný jak od paní Š, tak Vaše reakce.Ovšem od paní Š. jsem očekával, že ta využije tento pokus s myšičkami k možnému zevšeobecnění chování a žití lidí na Zemi a k vyslovení obavy z degenerace lidstva v určitém směru./málo tělesné práce, rostoucí blahobyt, technizace, ničení přírody, zhoršení živ.prostředí atd./Tyto obavy bych velmi sdílel.Nicméně závěry paní Š.-nesmyslnost nošení roušek, při koronavirové krizi, absolutní podceňování ničení živ. prostředí lidmi atd.jsou pro mne překvapivé, ale u některých ekonomů majících bohužel v našem státě neustále vliv, stále dosti hloupě zdůrazňované. .Mnozí ekonomové si stále myslí, že podle nich má jít kormidlo světa a lidského konání.Oni si myslí, že vědí vše.Dej Bůh ať se v čele našeho státu neobjeví do třetice znovu ekonom, ale člověk moudrý připouštějící, že ekonomie je jenom a jenom jednou, a ne jedinou součastí lidské cesty.

1 0
možnosti
Foto

Já si tady povšiml, že autoři či komentátoři se ekonomickým vzděláním tu vesměs píšou ty největší nesmysly.

Ekonomie je v podstatě pavěda, a předpovědi počasí mají větší procento pravděpodobnosti, než prognózy ekonomů.

Za mých studentských dob byla VŠE považována jako poslední šance se někde uchytit. Tedy pro ty úplně beznadějné.

1 1
možnosti

Mám otázku. Může mít člověk, který nepije, delirium...? I když u Vás, Karle, je možné skoro všechno. Máte ty přátelské vztahy s Ježíšem, Bohem a kdoví s kým.

1 0
možnosti
Foto

Za to se Vám Markéta pomstí tím, že Vám podstrčí nějaký skvělý ekonomický model výnosného kšeftíku. Jak to dopadne, lze tušit.

Já si při čtení její poudačky vzpomněl na

Myši Natálie Mooshabrové

https://www.databazeknih.cz/knihy/mysi-natalie-mooshabrove-3695

"Natálie chtěla nakonec osladit dětem kávu a tak nabrala lžičkou bílý prášek a nasypala ho do kávy - určitě to byl cukr!"

;-DR^

1 4
možnosti
Foto

Vám, mínusářům, ho nasypala také?;-D A nebyl to Darmol?

3 0
možnosti

Děkuju, rozřehtal jste mě hned po ránu ;-) Já důvěrně přezdívám paní Markétě brouk Pytlík, protože není oblast, které by nerozuměla, někdy mám chuť jí napsat, jestli se náhodou nenarodila v biografu. Těší mě, že tato její vlastnost dostává v článku volný průchod ;-D

5 7
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,32
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik