Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

... film, který právě začínal své vítězné tažení v našich biografech ... :-) Dítka školou povinná se už nemůžou dočkat. Komentáře k dalším myšlénkám se vzdávám.

0 0
možnosti
AM

Doporučuji studený obklad na čelo.

5 0
možnosti
KM

Mám veliké obavy aby nebyla omezena účast na kulturních představeních, neboť bychom asi nemohli shlédnout velkofilm "HAVEL" o němž jsou zde neustále různé oslavné články a recenze.

A protože ten film bude patrně takovým trhákem, mám i obavy, že nebude vzhledem k masovému zájmu a případným epidemickým opatřením pro všechny dostatek vstupenek a míst v kinosálech.

Proto navrhuji, aby jak ve Vašem zájmu pane Trčálku, tak i mém, nemluvě o panu Větvičkovi a davům dalších dychtivých diváků přistoupila ČT k úpravě vysílacího programu o letošních Vánocích a odvysílala tento film jako dárek na Štědrý večer místo tradičních pohádek. A pro možnost abychom měli možnost jej shlédnout a pochopit skutečně všichni, my dychtiví diváci, bylo jeho vysílání vhodné dále reprízovat i v hlavním vysílacím čase, večer o 1. a 2. Svátku vánočním.

A protože se svým způsobem jedná o filmové dílo i s mírně "komickým nádechem", možná by nebylo od věci jej poté jej celý, nebo alespoň některé jeho scénky, či tracky zařadit mezi kabaretní výstupy které budou tradičně vysílány v průběhu večera a noci o Silvestru 2020.

8 2
možnosti
Foto

Proč tolik slov, pane Karle Trčálku? Stačilo přece napsat, že recenze filmu Havel Ladislava Větvičky se Vám nelíbila - Vy si uděláte si čas, zajedete se na film o V. Havlovi podívat sám , a napíšete recenzi vlastní. (A doufám, že pochvalnou). To by bylo zajímavější... Tak totiž kritizujete jen autora a ne film, o kterém píše. ... A pokud jste sám film neviděl, pak to málem vypadá jako pomluva... :-(A co ovce tam na na horských pasekách? Neroztrhali je vlci, ti pazgřivci? Na Vysočině prý řádí jako pominutí...

5 0
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,22
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik