Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je tady samá úcta a děkování...že Vy dva se nám chystáte na Oscary? Pojedete tam na kole? A co pan Josef? Taky pojede na kole? A dáte vědět, na kolikátém kiláku jste ho trhnul? :) Nerada to tu prozrazuju takhle veřejně, ale jste můj favorit víc:))

0 0
možnosti
Foto

Karma, ale trochu odbočím.

Tím dialogem u televizoru jste mi připomněl geniálního Vladimíra Vysockého, který právě v době konání moskevské švindlolympiády zemřel.

https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tFP1zcsNjAzjU8zszRg9BJOyUzMyU9XKFUoSc1JLcusyi8qBQC2MAtb&q=dialog+u+televizoru&oq=dialog+u+tele&aqs=chrome.1.0j46j69i57j0l2.9525j0j7&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

0 0
možnosti
Foto

Kam se hrabe geniální Vysockij na pana Trčálka!

0 2
možnosti
Foto

Přiznávám se, že už jsem dočetl novelu Sucho.

Přiznávám se, že na mě velmi zapůsobila.

Přiznávám se, že i já vím, že pan Nožička své články pojímá s velkou dávkou ironie až sarkasmu a píše je schválně tak, aby vypíchl celkové groteskno situace, kterou popisuje. Například jeho sólokapr o slovensky mluvícím Afroameričanovi ve vlaku - kdo si jej přečte trochu hlouběji a neklouže pouze po povrchu textu, ten vidí to, jak hrdinný Pepík Nožička si z celé situace utahuje a vymýšlí neskutečně absurdní obraty, aby se pak smíchy plácal do stehen při pročítání diskuze. Pan Nožička je zkrátka velký šprýmař, žertéř a - já se nebojím toho slova - taškář. A proto mu věnuji následující písničku:

https://www.youtube.com/watch?v=nmdpiZY4NGI

0 0
možnosti

D83a20v44i95d 15V48l27k

5. 8. 2020 19:35

Díky moc pobavil jste mě a pana Nožičku určitě taky:-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS