Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To co předvádí pan Nožička na blogu je víceméně úsměvné a bylo by to možná i směšně - "roztomilé", kdyby si podstatu mnohých témat nevybájil tak, aby vypadala šokující a mnozí mu přitom neskočili na špek.

Bohužel pan Nožička je ale hlavně špatný učitel, ostatně v příspěvcích na svém blogu a v diskuzi pod příspěvky už nejednou přišel s tím, že neváhá při výchově mládeže jít za hranici zákona. Rád používá zesměšňování ostatních (nejspíš nějaký komplex méněcenosti) a to jednak při udržování autority a jednak bohužel také ve chvíli, kdyby je mu předkládána jeho nepravda a měl by přiznat chybu. Škoda, výpočetní technika (která je jeho aprobací) je zajímavý obor zejména pak pro nadšence do ní, tento učitel se ale spíš než o rozvoj talentu svých studentů snaží z každého udělat hlupáka a vychutnává si bazírování na nesmyslech - to pak otráví i ty, kteří by jinak měli o předmět zájem.

0 0
možnosti
Foto

Perfekt! Bílý Blogger Nožička uzavřel diskusi, ale nevydržel to a Blogosféru propagoval aspoň tady. Gratuluji a dobrá práce R^.

2 1
možnosti
Foto

I82v60a81n 52M43a14r46e12k

15. 8. 2020 7:37

Tomáš Flaška 55561

Děkuji panu Markovi, dalšímu zdejšímu pilnému diskutujícímu, že zvedá čtenost Blogosféry a usilovně jí tu propaguje!

0 0
možnosti

Chocholoušek by řekl: "Vy nás ale zásobujete..."

0 0
možnosti
Foto

Co furt máte s těma elektrokolama? Já mám elektrokolo a vždycky když na něm jedu třicet kilometrů, mám pocit, že ma šlak trafí ;-D

4 0
možnosti

Ono nejde ani tak o elektrokolo ale spíš o možnost veřejného plivnutí na Jágra, který je sympatizant Babiše.

:-):-):-)

1 4
možnosti

Já bych se na ten problém podíval z jiného úhlu, a sice z úhlu uživatele elektrokola.:-) Mám za to, že Tomáš Satoranský má značně zkreslenou představu o tom, jak funguje s p o r t o v n í elektrokolo. I na něm si totiž člověk může dát řádně do těla. Jestli jste viděli závody horských elektrokol, určitě jste neměli dojem, že se tam závodníci jen tak projíždějí a kola za ně makají. Je to cyklistický závod, jako každý jiný, jen postavený na vyšší rychlostní level.

P.S. Tím samozřejmě neobhajuji zatvrzelý postoj pana Nožičky.:-)

2 0
možnosti
Foto

"Stojí, stojí! Ale kdyby seděl, stejně by nepustil!"

(Š+G Jízda pražskou tramvají)

R^

15 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
Foto

Přišla jsem se podívat, jak si kdo z vás stojí:)) Stojíte si dobře, Karle, pan Nožička si za zdí stojí taky celkem dobře:)) Pevně si stát...ono není nad to. Víme své:))

7 2
možnosti
Foto

A je to jako vždy, dvě skupiny se utvořily, zase do toho vnikla politika, přece ten Jágr má dobré vztahy s prezidentem.

Věřím, že Satoranský se ozval proti reklamě z důvodu znevážení špičkového sportovce, který by místo dřiny sedl na kolo, které za něj výkon odvede. Zapomněl však na jedno, ten, kterého kritizoval má i ve svém věku fyzičku jako hrom a stále na ni pracuje. Jeho klub, který financuje, stojí nemalý peníz, tedy nedělá to proto, jak většina naších umělců, aby si pořídili další dům a profitovali z nájmů, ale proto, aby nezklamal kladenské diváky, tedy udržel klub nad vodou a to něco stojí.

Tak se zamyslete nad tím, jak dobře zviditelnil Jágr naši republiku, jeho jméno je známé všude a to nejen pro sportovní výkony, ale i pro jeho skromné a přátelské vystupování a nenasazujte mu psí hlavu.

Satoranský se obul do Jágra, až přijde do jeho věku a místo odpočívání a věnování se rodině založí klub a bude do něj investovat peníze, nebude se rozpakovat, půjde do reklamy a také on bude číst to, co napíše hráč na výsluní s dobrým příjmem.

To Tě Tomáši není hodno.

4 2
možnosti

D51a48v72i40d 51V86l87k

14. 8. 2020 9:59

Já myslím, že dostat se do blogu pana Trčálka je pro každého blogera čest.Pokud tam nikdy nejste, jakoby jste ani neexistoval. (já tam nebyl nikdy a už neexistuju :-D ) A za mě pan Trčálek je originální bloger a i jeho kritika je vždy originální a pobaví.Nikdy jsem od něj nečetl něco zlého, nebo vulgárního.

A pan Nožička si za to neustálé přešlapování v té hlouposti, co napsal zaslouží.A psát blogy bez otevřené diskuse je zbytečné, není to prostě ono.

11 1
možnosti
Foto

Přesně tak, pan Trčálek je jeden z nejlepších blogerů, kteří zde působili a působí. Je velmi vtipný a velmi chytrý, což ho ovšem u levičáků diskredituje, stejně jako například Kalouska.:-) ;-)

7 4
možnosti
Foto

No já nevím, ale když někdo něco prohlásí a následné reakce komentuje slovy:„Pobavilo mě, nakolik to lidi začali brát vážně.“, tak z toho snad dost jasně vyplývá, že to vážně nemyslel. To by snad mohlo být jasné i takovým nedovtipům, jako je Nožička a Dubcová.:-/:-)

6 4
možnosti
Foto

Panu Nožičkovi to stále nedošlo a stále kvoká, stále kvoká.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 24,97
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik