Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaši tvorbu moc neznám a nečtu. Ale dnes mne zlákal titulek. Tak jsem se nechal unést a s nadějí otevřel Vaše stránky.

Čekal jsem údernou agitku za známého, připlešlého řidiče traktóru Mariána Jurečku, který se po létech v politice pokusí dostat na Hrad.

Ale ono tohle. Tak to jste mne hluboce zklamal.;-(

1 1
možnosti

Karle, zcela s Vám,i souhlasím a potvrzuji. Já si rovněž sednu třeba k televizi a oni mi tam sdělují úplně cosi jiného - než-li si přeji slyšet ! To mi často dělá ČT 1-24, OVM ap. ! Je zajímavé, jak pěkně informují na Sputniku ap. ! :-)

6 0
možnosti
Foto

Váš návrh stojí za úvahu. Pošlete ho všelidové ústřední volební komisi v Bruseli. Bylo by to dobré umístění pro Alexandra, až ho nahradí všemi bílými Rusy nominovaná uchazečka. Napřed se ale zeptejte Mutti, jestli zase nepotřebují odložit výš někoho na ministerstvu Bundeswhru.

1 1
možnosti

Představme si, situaci Běloruska a ČR otočenou. (Obě země mají stejný počet obyvatel) ! ČR by revoluci 1989 neprodělala. V čele by stál duchovní gigant Milouš Jakeš. Ekonomicky, bychom byli 4x slabší (HDP), dožívali bychom se minimálně o 5 let kratšího věku a obsazovali spolehlivě spodní příčky - Hodnocení svobodné společnosti. Země by z základech fungovala ...

Ve volbách by Milouš opět spolehlivě zvítězil a kázal své bludy o "Zítřcích zářných". Lid, by se očekávaně dožral a argumentoval lepšími výsledky Slovenska - Pobaltských republik. Jakeš by sdělil, že jde o podněcování nepokojů v zemi krásné - Cestou běloruských agentů ! Stb s policí by lidi lapala a vedla je k rozumu ! Milouš by se osvědčeně vydal do Moskvy žádat o pomoc ! Ta by nám i byla ochotně poskytnuta ! - I nějaká hesla - "Kombajnista, či traktorista - Pro nás lidi, dobro chystá ! Obhájci Lukašenka, odstěhovali by jste se tam ? :-)

0 0
možnosti

Díky za pobavení. Máme na nataceni noční a já si ten text jel v pár záběrech a fakt prca.

3 0
možnosti

Upřesnění : prča

0 0
možnosti

Nečuč tak, Pinkavo!

Tvoje přání se Ti splnilo, kam se na mě hrabe Bittner!

7 1
možnosti

Až na to, že dotyčný o Vás psal jako o panu Trčálkovi, hulváte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik