Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snažím se udržet čistotu ducha a mysli a hledám jako anděl náznaky ironie, měly by být aspoň 3 i když slabé, se dvěma už pracují jen mistři a s jedním jen vytříbení lingvisté. A co myslíte - má ho tam. Je to ono peklo, nebýt božského nadhledu, tak to nevidím. Když to totiž andělsky očistíme není Prymula zachráněn, ale místo pobočníka u čertova trůnu se mění v jiné já (jméno je nepodstatné, prezidentovi taky stačilo kde, u koho a s kým dělal, bez jména), kterému dělá našeptávače, který se nesmí odmítnout. Takže místo pobočníka čerta dělá nejvíc černou čertovskou práci v zákotlí. To je skutečná ironie.

1 0
možnosti

Je to docela prosté, Prymula začal přerůstat Babišovi přes hlavu, tak to s pomocí Faltýnka zařídil. A opozice to sežrala i s navijákem. Jak jinak by se tam v tuto dobu mohl ten fotograf objevit?

0 1
možnosti
Foto

Není tam vyfoceno, jak Prymula vchází do restaurace, ale jak z ní vychází. Takže to mohl být libovolný dobrák, který viděl Prymulu vcházet a 10 minut je pro lidi, kteří pracují pro tak kvalitní tisk, jakým je Blesk, spousta času. Může to být na Prymulu navlečené (ale taky nemusí, bylo to v Praze, tady asi bude mít Blesk dost lidí), nicméně je jen chyba pana Prymuly, že se do toho dal navézt.

2 0
možnosti
Foto

Takže po zavírací hodině hospodský řekne: kasíruji. Kdo ale chce zůstat může, je u mne na návštěvě mění se to na můj obývák a zaplatí zítra, aby zákonu bylo učiněno zadost.

Češi si ví vždy rady. ;-D

1 0
možnosti

Jedna myšlenka je správná, kde se tam fotograf vzal.

1) sledoval Primulu

2) dostal echo

3) šel náhodou kolem

1 0
možnosti

A jestli to všechno není jinak. Jestli si tohle všechno neobjednal AB sám. Prostě se ukázalo že Primula hraje prim a to nevyhovovalo, nebo měl na něco důležitého (VZP) jiný názor než mít měl... Netuším... Opozice hloupoučce kvičí "vyhoďte ho", ale podle všeho vlastně jen plní přání AB. Copak on někdy dbal na nějaká nařčení? Rozhodl se na základě fotek z Blesku? A hlavně jak bleskově...!!! ANO, opozice jsou nyní ovce, které si AB zkušeně pase... místo aby nechali AB vyrůst konkurenci, tak ho nechají řídit...

0 1
možnosti

R94a12d56e21k 20S73c17h81ö33n

26. 10. 2020 22:32

Zdá se jenom mně, že na počet přečtení a karmu je v diskuzi sakra málo příspěvků? Něco mi tu nehraje............

1 1
možnosti
Foto

Proč by měl každý čtenář diskutovat? Normálně blog přečtu, buď okarmuji nebo ne, diskutovat nemusím.

1 0
možnosti

Nerozumím řeči vašeho kmene...

Za prvé již dávno neexistuje něco jako soukromá restaurace .. socialistické vlády je hospodským "znárodnili" a živnostenským zákonem z nich udělali veřejný prostor. A v tomto prostoru je zcela jedno, zda máte zrovna otevřeno nebo zavřeno, je to prostě provozovna stravovacích služeb a platí zde patřičné zákony v jakoukoliv noční či denní dobu, otevírací či zavírací. To aby náhodou nějakého filutu třeba nenapadlo pro veřejnost zavřít a vést restauraci jako soukromý podnik, kde by se dalo nedejbože třeba i kouřit...

A za druhé - šíleného psychopata Prymulu může obhajovat pouze blázen.

1 0
možnosti

Takovou práci to dalo (napsat) a přitom taková blbost..8-o

6 0
možnosti

ta myšlenka je zajímavá... každá restaurace po zavíračce přestává být restaurací, každý dopravní prostředek při vypnutí motoru přestává být dopravním prostředkem, já se stávám nezaměstnaným pokaždé, když odejdu z práce... jen to, co nepřerušuje svou činnost, zůstává tím, čím je... pokračuj nebo zemři... ta dynamika vesmíru, všechno v neustále zmněně, všechno je tak relativní...

1 0
možnosti

... přesně tak - covid nechodí po lidech ale po prestauracich ;-) ... a to i bez rozdílu cenovky!!! je to pěknej nerad!!! někdy si skoro říkám ze uz nejsem bez poradne restaurace v restauracnim zarizeni uz snad ani člověkem ale jen pouho pokhou prázdnou schránkou na svých pět dvanactek ;-)))

0 0
možnosti
Foto

Ten boj s tim smrticim virem a tou straslivou pandemii je tak vycerpavajici, ze proste clovek snadno zapomene na tu nejzakladnejsi vlastni ochranu a ze je nekde, kde ma byt zavreno. Ja to naprosto chapu. :-)

A chapat to jiste budou i ty desetitisice lidi, co v pristich mesicich diky opatrenim v boji proti te straslive pandemii nebudou mit na zivobyti. Nebo ne?

Ehm, kolik ze to domacnosti zilo od vyplaty k vyplate? Ctvrtina? Tretina? Kolik to tak muze byt volicskych hlasu ...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS