Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Boží lásky se nikdo nenají, takže příplatek za práci v neděli je mnohem lepší. :-)

1 1
možnosti
Foto

Karle...mám tohle stejně. Dokonce bych věděla, s kým si v nějakém kostele udělat sraz blogerů. Myslím, když myslím na něho i na ni...že bychom si to my dva a všichni čtyři moc hezky a pohodově užili;-);-D

0 0
možnosti
KM

Jednoznačně s Vámi a tím nedělním zavřením krámů souhlasím.

...a pokud by ještě byly otevřeny obchody v sobotu jen do pravého poledne, jako se i tehdy za mých dětských let v padesátých a počátku šedesátých let chodilo do práce a do škol, tak bych se nějak vrátil nejen ve vzpomínkách do dob svého dávno odeznělého dětství.

A to se blíží i významné datum dne 7. listopadu, kdy jsme se jako děcka v předvečer tohoto dne těšili, jak si užijeme večerní procházky s lampiónky a zpravidla i následného ohňostroje k výročí oslav Velké říjnové socialistické revoluce.

Nikdy bych nevěřil, že se něčeho tak nostalgického ve svém životě ještě dočkám, že mám očka téměř zalita slzičkami dojetí.

A škoda, že již s námi není má babička, která v souladu s obsahem Vašeho článku chodívala v neděli do kostelíčka. A já jsem ji před polednem z okna vyhlížel a těšil se, že jako obvykle přinese z otevřené cukrárny nějaké zákusky, které jsme baštili po nedělním slavnostním obědě.

0 0
možnosti
Foto

Teď by asi těžko přinesla babička zákusky, když jsou obchody zavřené. A jak to vysvětlit vnoučatům, to by byl teprve oříšek.

1 0
možnosti
Foto

Choďte si, kam chcete, a nechte ostatní, ať si sami rozhodnou, co chtějí dělat.

V současné situaci omezení otvírací doby (úřadů i obchodů) povede jen k větší kumulaci lidí, a tedy k většímu riziku nákazy.

3 1
možnosti
HV

H91o52n67z38a 39V44r87á43n87a

29. 10. 2020 19:12

Nu myslím, že je každého věc kde a jak tráví neděli (nebo jakýkoliv volný den). Vy jdete do kostela, já rád na špacír do lesa a někdo zas do chrámu konzumu. A co?

4 0
možnosti
Foto

Katolík dostane v kostele aspoň hostii, ale co my, nebozí ateisté? R^

3 0
možnosti
DH

D57a20v11i89d 43H60o45r29á60k

29. 10. 2020 22:53

No, co se od Vás taky dá čekat? Jen závist a zájem, co kde zadarmo dostat a požrat.

To Vám nestačí, že jste nedávno dostal do schránky zcela zdarma obálku s pěti rouškami a jedním FFP náhubkem, a to Vás ještě čeká teď projednávaný předvánoční "Jidášský" pětitisícový penzistický bonus?

A uvědomte si, že na to všechno my mladí z našich daní odváděných za usilovnou náročnou práci musíme vydělat.

0 0
možnosti
AP

Ne, nemělo přijít vůbec.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2950
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik