Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nelegální příchozí v USA a nelegální příchozí (žadatel o azyl) v EU-Itálii. Srovnání možné, protože na tomto odkazu https://www.televizeseznam.cz/video/zazij-usa/uklizela-jsem-za-dolar-na-den-ceska-v-americkem-imigracnim-vezeni-64030241 - popisuje Češka a na dalším její bratr, jak se zachází v USA s nelegálními imigranty. - Zavřou je, čekají na deportaci zavřeni v base, potom v poutech na nohách i rukách (u muže, nevím jak u ženské) jsou dopraveni na letišti domů - tam jim teprve pouta agenti sundají a "čau, kámo, už se nevracej." - Tunisan, co navštívil křesťany v Notre Dame, přijel podle internetu na Lampedudu s nějakou neziskovkou - tam jako trosečník převzat záchranáři. Požádal o azyl, byl vyhoštěn, nicméně volný pohyb, žádné mříže, dostal doklad od Červeného kříže, co je zač, (údajně podle internetu jim Itálie na bankovní kartu, kterou každý dostane, posílá sociální příspěvek v neznámé výši...?), zřejmě dokud jsou na jeho území.) Mají ale svobodu - jak vidíme - protože milý Ibrahim odjel vlakem do Francie, asi nejel na černo, nikdo ho nekontroloval, zajel si do Nice a tam se třemi noži navštívil místní katedrálu. Jak to dopadlo, víme. A mimochodem: EU vymyslela, že přesně tyhle týpky bude dostávat ČR, aby vyřešila jejich vyhoštění, protože nechce poskytovat azyl. 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

J32a33n 93H14a43v27e73l58k93a

31. 10. 2020 14:36

Tohle má fakt říz, karma.

1 0
možnosti
JF

Jezismaria, muslimové jsou naši bratři ve víře v boha jako sudecti němci naší sousedé se svou touhou po sve domovine. To se vi. Jeden posahanec, média upozornujici na nebezpeci vseho druhu za každým rohem a odstavcem, politici ochranujicich nas pred veskerym timto nebezpecenstvim a bojujicich za nas, za svetovy mir, demokracii a humanismus v mezich odsud az po odsun to nemohou změnit!!!

0 0
možnosti
Foto

Já si v knihovně, kde mám náboženskou literaturu, Marxe a pod. dal omylem vedle sebe Bibli a Korán. To si nikdo neumí představit, co to udělalo! Vyrvané listy lítaly na všechny strany, měl jsem co dělat, abych to pochytal a správně vlepil do správných knih. Tušil jsem, že mezi nimi panuje jakési napětí. I vložil jsem do nich elektrody, vyrobení z plechovek od piva, a hle, 230V v plné parádě. Trochu to hřeje, ale ČEZ dostane výpověď. Samozřejmě, 230V Vás zabije, když na to šáhnete holou rukou, ještě mokrou od desinfekce.

Jak vidět, všechno zlé je k něčemu dobré. A zase naopak.

R^

3 0
možnosti
Foto

Tak jistě...si to chtěly v pohodě přečíst...knížky. Co v tý druhý je:)) furt tu druhou votvírat a šmátrat v ní a hledat...když je každá jako introvert uzavřená do sebe... se to rozloží pohodlně ke čtení. Ve všem hledáte boj:-/...normální kroužek mladého čtenáře to byl...:))všechno jste překazil, a pak si mají ty dvě náboženství rozumět. Už víme, kdo za tím je!!:))

2 0
možnosti
Foto

Velmi dobře jste nám vysvětlil, proč křesťané radikální muslimy zvou do Evropy.

0 0
možnosti
JK

„S takovými věcmi se nežertuje!“ upozornil jsem Ivana, docela zapomínaje, že jsme v blázinci, kde je dovoleno vše, stejně jako v božím království.

Zdroj: https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760073

:-)) Umíte.

5 0
možnosti
JL

To jsem tedy nedočetl, ač mám Dostojevského rád. Ale souhlasím, že Bůh existuje, jako kosmické vědomí ovšem čili je nekonečný, věčný a jakkoliv proměnlivý. Je to jakési kvantové pole, v němž vše pluje. Pochybuji, že řeší mravence, škvory, prasata nebo lidi...ale všichni v něm jako v Oceánu energie plujeme.

0 0
možnosti
Foto

Asi tak, pane Libeňský. R^Já jsem to dočetla, ale divím se, proč se pan Trčálek pouští do takových úvah, když jistě dobře ví, že málokdo ze zdejších blogerů s ním bude diskutovat. Jeho úvahy by mu mohl kvalifikovaně vyvrátit leda nějaký vystudovaný teolog. On je ale rafinovaně vkládá do úst ruského spisovatele Dostojevského, který se podle něj, navíc nachází v ústavu pro choromyslné. Tak nevím - pochybuj, jestli by s tím Dostojevský souhlasil. Dostojevského mám ráda, vážím si ho, psychologické román Zločin a trest jsem četla několikrát, i některé jeho povídky... Vaše ironie a satira mi nevadí, ale vadí mi Váš cynismus, pane Trčálku. (Ale nikdo mě samozřejmě nenutí, abych Vaše články četla....) Rv

1 0
možnosti
JZ

J73a73n 94Z30i26e39g38l85e23r

30. 10. 2020 18:21

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Sežerou Vás. Ale Vy to víte...teď zrovna jsem o Vás psala. Tak uvidíme...těším se na reakce;) tam u sebe v jedné cizí diskuzi a hlavně tady u Vás;-) hezký podvečer:)

4 0
možnosti
ZZ

Dokud nebudou vráceni do místa původu a dokud nebude trestná nelegální migrace.

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,17
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik