Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a52n 83K79y85š96k52a

2. 12. 2020 20:12

„Čím míň králíků, tím méně hnoje!!!“ Jednoduché, výstižné a přitom tak pravdivé. Řekněte mně, pane Trčálku, vy se s ním znáte, chodíte k němu domů, kam na to ten mladej Klaus chodí? To by přece nevymyslela ani Šichtařová, a ta už má kolik publikací. Snad možná Hana Greta Lipovská, ta by to mohla dát, ale ta teď nemá čas, musí řešit Českou televizi.

Když už jsme u toho hnoje, prosím Vás, pošlete mně to Klausovo číslo, potřeboval bych taky trochu. Kdepak celou fůru, bydlíce s ženou a dvěma dětmi v panelákovém 3+1 se dvěma balkony, stačila by nám jenom nůše. Máme oba balkony osázené pelargoniemi, a nevěřil byste, po králíčím hnoji rostou jako z vody. Nůši dám ženě pod stromeček, ale odkud ji mám, to jí neřeknu, víte ona je dost zásadová, Klause a tu jeho Trikoloru by nevolila ani za fůru hnoje, jedno, jestli králíčího, natož za nůši. To já zas klidně jo, mně na republice nějak zvlášť nezáleží, tak proč bych nevolil třeba Klause nebo Okamuru. Tak nezapomeňte na to číslo, prosím. Vánoce jsou už za dveřmi.

1 0
možnosti
Foto

Zasmála jsem se! Ale mně nevadí, že si z farmy nenakoupím. Já tam stejně nenakupuji, protože nevěřím příliš ani té farmě. Nedivte se mi, já totiž byla odchovaná na masu, které pobíhalo po stejném dvoře jako já. A takovou slepičí polévku, jakou jsem jedla v dětství a mládí, tu bych Vám přála. A přála bych ji všem, kteří se třeba nemohou vzpamatovat z covidu - poctivá polévka z domácí slepice by je hned postavila na nohy! Dvůr již sice není, ale jsou zaplať pánbů ještě nějací příbuzní, kteří stále chovají drůbež, i ty králíky chovají - ale na králíky chuť nemám, v dětství jsem se jich přejedla!

0 0
možnosti

Dost! - Králíka jsem nejedl několik desetiletí, asi naposledy v době totality, byly v něm broky...Kuře nejím, jsou čím dál hnusnější, chudáci z koncentráků. Na farmáře nemám peníze.

0 0
možnosti

I73v55o 85B24o80u37š87e

2. 12. 2020 18:48

Broky v kralikovi?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik