Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karle, vy se divíte? Hokej je vlastně v české kotlině fotbal převlečný do chráničů, bruslí a přileb. Tedy logicky i zde je "řídící orgán", zde ne Berbrův ale Králův a "kuci, kteří spolu mluví", se navzájem chválí a jsou hrdí na chvostová umístění. A tak se jede dál, černým lesem korupcekolem bílých dotačních skal.

Mají štěstí, že už jim nemůže říci od srdce něco Jarda Holík.

0 0
možnosti
LC

Jen další naše slavné prohry.

0 0
možnosti
ZZ

Ale v TV budou sportovní redaktoři dál se slzou v oku vzpomínat na Nagáno !!!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JL

na hokej se nedívám od Nagana. sleduju fotbal - všechno je byznys a vedení čerpající státní dotace je zkorumpované a tvoří dokonale propacovaný korupční systém. všichni hrají jen pro prachy a za to, aby se dostali pryč z Česka, které je chudé, má špatnou ligu a nikoho nezajímá. Jinak Sportu zdar!!!! ;-D

0 0
možnosti
JK

No jo, všechno je při starém.

0 0
možnosti
LC

A nestala se chyba mnohem dříve? Vždyť stačilo před mistrovstvím říct ono - u našich sportovců velmi populární (i když, abych byl spravedlivý, poslední dobou už méně časté) - "nejedeme vyhrá(va)t, ale hlavně si to užít?"

2 0
možnosti
MK

Za mého mládí bylo za neúspěch považováno třetí místo. Proto dnešnímu postoji, kdy je sedmé místo považováno za úspěch, opravdu nerozumím.

3 0
možnosti

Úspěch to rozhodně není, náš hokej se už pár let "plácá" právě kolem toho 6-8 místa, dobré sice na tom je, že hůř už to nepůjde, ale důvod k radosti, to tedy nevím?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik