Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

To pani co zde u kazdeho sveho clanku ukazuje kolik ma satu zasadne nectu. Nema to smysl.

Ale podle mne staty ktere maji problemy s pravem maji take problemy s EU.

0 0
možnosti
MM

Blogy paní ekonomky Šichtařové čtu výjimečně, ale když se někdy dopustím té neprozřetelnosti, mám dilema jestli má vůbec smysli ráno vstávat. :-/

2 0
možnosti
LV

To je depresivní, že já blb to čet... Naštěstí jsem svoje peníze vyměnil s prodavačkou za kus chleba a dvacet deka uzené krkovice. Nejspíš si nevšimla, že nejsou kryté. A ještě mi to nakrájela, husa! Patří jí to.

Bože, to bylo depresivní, že já to čet...

2 0
možnosti
JK

J95a77n 60K78y31š11k22a

25. 2. 2021 17:18

Fakt nakrájela? Strašné. To má z toho, že nečte Šichtařovou.

0 0
možnosti
SB

Ponechám stranou vaši ironii, s kterou píšete tento článek, a jako tak trochu suchar napíši bez jakékoli ironie svůj názor:

Z toho, že se někdo silný snaží ovládnout Evropu, bych žádnou vědu nedělal. Civilizace dnešního typu existuje nějakých šest tisíc let, od vzniku prvních starověkých států. Za tu dobu se vždy někdo snažil ovládat méně silné sousedy, ba i méně silné nesousedy z úplně opačné části světa před moře a oceány. A kdyby Česká republika nyla silnější než Německo, tak bychom se pro změnu snažili ovládat my Němce.

Mně nevadí, že v EU budeme vždy tahat za kratší konec provazu. Mně vadí, že ti, kteří se snaží ovládnout Evropu, sami dělají totální hlouposti, kterými vystavují v nebezpečí samotné evropanství v jeho nejzákladnějších principech. Tudíž až tu Evropu skutečně ovládnou, tak do těch hloupostí stáhnou i ty své slabší sopusedy, kteří se v rámci svých omezených možností snaží zachovat evropský charakter svých zemí.

2 0
možnosti
JK

J82a90n 18K20y12š91k61a

25. 2. 2021 11:57

Kdyby to aspoň byla ironie, tak by se s tím dalo žít, ale není, a to je strašně frustrující. Já, když se ráno probudím, a uvědomím si, že Česká republika není silnější než Německo, a tak nemůžeme ovládat my Němce, tak jak ovládají oni nás, tak se mi vůbec nechce vstávat. Ještě, že nemám děti, aby se nedožily, jak ti, kteří se snaží ovládnout Evropu, tu Evropu skutečně ovládnou, to bych jim fakt nepřál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik