Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

stačilo by několik týdnů veřejně prospěných prací v některé nemocnici,

1 0
možnosti
Foto

Pokud nebudeme mít zákony a nebudeme je ctít, přičemž nejvyšším zákonem je Ústava ČR, tak by se také mohlo jednoho krásného dne stát, že někdo usoudí, že seřezat by potřeboval autor blogu. A dav u toho možná bude i jásat. ... To by se mohlo stát, kdybychom rezignovali na právo. Opravdu si myslíte, že jste napsal něco dobrého?

2 1
možnosti
LB

Hlavní epidemiolog pražského IKEM Petr Smejkal v sobotních Lidovkách řekl, že stát by měl mít odvahu zakázat demonstrace antirouškařů ve chvíli, kdy zakáže kina a divadla. A oháníme se ústavním právem demonstrovat... Dodal, že lidé si vůbec neuvědomují svoji vlastní odpovědnost, ale na druhé straně stát ze všeho viní.

Bohužel vymahatelnost práva je u nás malá. Jak je možné, že v sobotu 6. března poslanec Volný zorganizoval demonstraci antirouškařů v jihočeském Písku, jíž se zúčastnili lidé, které si přivezl a mezi nimiž nechyběla ani proslulá Jana Volfová? Ani ta samozřejmě nemá trvalý pobyt v píseckém okrese a ani ona neměla respirátor. Jakým právem tito klauni ohrožují životy jiných lidí? Pro ně zákony neplatí?

8 0
možnosti
JG

J74i29ř97í 69G60r23o70h

7. 3. 2021 21:30

Pan poslanec by měl složit mandát a jít od válu. Seřezat je málo, ale může nastoupit jako dobrovolník do některé z nemocnic na západě Čech. Taky jsem si myslel, že je to neškodná chřipečka, ale co se u nás teď děje je hrozivé a nemocnice jsou v kolapsu.

0 0
možnosti
JL

Volný, jestli tady pudeš, dostaneš.....;-DR^

1 0
možnosti
JF

To jsou poměry, prostě česká soldateska opět mlátí poslance jako 17. října 1937 v Teplicích - hanb jim! Doufám, pane doktore Koudelko, že toho mešuge a obchodníka s bídou Volného také ti pohůnci české vlády řádně zmasírovali, bo škoda každého flákance, který padne vedle! "Za Henleinem vycházel z domu Karl Hermann Frank s manželkou. Taktéž scházeli ze schodů a mířili k vozu. Přiskočil k nim však český policista, odtrhl je od sebe, Franka uhodil do prsou a křičel na něj cosi česky99. Frank se snažil situaci uklidnit a prohlašoval: „Pusťte mě, já jsem poslanec, patřím ke Konrádu Henleinovi a rád bych vstoupil do vozu.“100Policisté však jeho prosby a ospravedlňování nevyslyšeli a dál na něj křičeli česky. Frank se pokusil vytáhnout svoji legitimaci, kterou by prokázal, že je poslanec. To by mu zajistilo obranu proti výpadům českých policistů. Konečně se mu ji podařilo ukázat a volal na policisty. Ti si však jeho legitimace vůbec nevšímali, vytáhli na něj obušky a nadále do něj strkali. Dokonce do nějvrazili takovou silou, že klopýtl a padal na záda. Přitom viděl, že se kolem něj srocují další policisté. Komisař Fux, který byl mezi nimi, se mu chystal zasadit gumovým obuškem ránu do hlavy. Frank mu v sebeobraně obušek pravou rukou chytil a vytrhl, ale byl dalšími policisty chycen a mlácen." :-)

0 0
možnosti
Foto

Několik desítek živnostníků v oboru kožené galanterie aspoň možná "pro účely pořádného seřezání" získá od Hamiky-Papikiho státní zakázku. Výrobu kožených bičů a důtek.;-O

0 1
možnosti
JK

J16a66n 94K20y38š52k82a

7. 3. 2021 19:19

Já bych nechtěl být poslancem Volným ani hodinu.

2 1
možnosti
Foto

Spíš by si to zasloužil za tyto kecy autor článku.

7 10
možnosti
KT

S chutí do toho, bojovníče!

9 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik