Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

83852 máte pravdu, rychlé a logické uvažování at the same time přece jen vyžaduje alespoň jistou míru inteligence. A to jaksi u Vámi zmíněných identit nalézt není úplně jednoduché. Aktuální jejich výkřiky osobně beru jako komediální výstupy, jinak snad ani nelze ...:-);-D

0 1
možnosti

O Rusku, jsem již sepsal bezpočet komentářů. Všechny začínaly stejně - Země, která je předurčena k blahobytu. Mají doslova vše! Končím vždy - Přestože začali s náskokem v r. 1917 - Stále, neděje se ! Jejich tradiční cesta, agresivního dobyvatele, k ničemu nevede. Měli Cara - mají Cara, měli chudobu - mají chudobu. Podporovatelé mi oponují - "Díky Kremlu si svítíme i topíme" ! Já zase říkám, to máme zadarmo ? Na dotaz - Co dobrého z Kremlu k nám vlastně kdy došlo ? Dozvídám se, že před 76 lety jsme byli osvobozeni. Tak jo, v r. 1968, pro jistotu ještě jednou. Vrbětice ? Do zřejmě budou ještě nějaké dozvuky 2 světové války ... Sovětský slon - Náš vzor. Se Sovětským svazem - přišla bída na zem. Milý pražský Hrade! Přátelé SČSP, polibte si a běžte na to zadem ... ! :-)

6 0
možnosti

Karma ;-D

Přitom jste tak blízko realitě. Před dvěma lety chtěl Zeman po čučkařích jména ruských agentů, kteří operují na našem území. Teď jich dostal osmnáct. Jsemzvědav, zda se čučkařům omluví aspoň vpravo dole. ;-)

13 0
možnosti
  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik