Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ a...za Uralem je místa dost...Díky za citaci z tajných projevů RH...Něco, co zapomněl Vašík Klaus své členky doučit, aby nemávaly nad rámec vršených blbostí a neznalostí ještě pro pecku v nadpisu hloupě pojmy, které se jaksi míjejí s významem. Hezkou neděli. Karle:)

2 0
možnosti
LT

Pane Zieglere, jelikož vás považuji za člověka, který se o historii celkem zajímá, myslíte, že by jste se tam dozvěděl něco nového?

Jako jo, proti výstavě nic nemám, uvědomuji si, že je celkem dost lidí, kolem kterých historie prošla velmi rychle a ukazovat i temné stránky války je naprosto v pořádku.

Ale prostě jen si osobně myslím, že se na výstavě konkrétně vy zřejmě nedozvíte nic, co už by jste nevěděl. Tím vás samozřejmě od výstavy neodrazuji. Nebýt to v Praze, ale někde poblíž, zašel bych se podívat také, ale neočekával bych nové poznatky.

2 0
možnosti
JZ

To, že u nás vojáci Rudé armády rabovali a kradli, je historickou pravdou, i když se to některých soudruhům nemusí líbit. Potvrdil to i významný prvorepublikový politik a ministr financí v londýnské exilové vládě Ladislav Feierabend. „Rusové si nic nepřivezli sebou a žijí ze země. Vybíjejí dobytek, hlavně dojnice, a hromadně porážení prasata. Kdyby to tak šlo delší dobu, nebude ani maso, ani mléko, ani hnůj,“ napsal ve svých pamětech.

1 0
možnosti
JV

Jeste horsi bylo, ze znasilnovali zenske pohlavi od 8 do 80 let.

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
JK

J64a90n 63K71y62š40k60a

8. 5. 2021 14:40

Kdyby se tu reálsocialismus šťastnou náhodou nezvrtnul, tak tahle "nordická blondýna" by nám dneska dělala UV-Máňu. Strašná představa.

6 0
možnosti
VV

Pochybuju, znal jsem dokonce osobne sekretarku Vasila Bilaka, ta byla mnohem inteligentnejsi.

2 0
možnosti
LP

A i Švédi nás napadli. Na to se taky nesmí zapomenout.!!!!!!

2 0
možnosti
PP

Nevypadá špatně.

0 0
možnosti
PP

Omlouvám se, až teď jsem to zvětšil a vzal si brýle.

1 0
možnosti
VB

Podle mě si Stalin vykládal "komunismus" hodně po svém (dnes bychom tomu asi říkali prorůstání mafie do státní správy, klientelismus, korupce, zvůle, bezpráví, porušování nejzákladnějších práv). O komunismu se děti učily jako o nějaké pohádce, ve skutečnosti viděly, že rodiče nesmějí říkat svůj ev. odlišnější názor, sousedi uprostřed noci kamsi mizeli, jít se domáhat práva na úřady - sebevražda.

1 0
možnosti
JL

Nejen podle vás, marxistické režimy, pokud vím, vždycky vytvořily vražedné systémy - nejefektivněji konaly v Rusku, Číně a v Kambodži. Taková KLDR je taky docela výkonná, jen nejsou statistiky, kolik povraždili soudruzi lidí.

1 0
možnosti
VB

Kdyby se Hitler nerozhodl napadnout SSSR, Stalin by spolu s ním drtil nejrůznější národy, dobrovolně by pro jejich svobodu nehnul prstem. Kdo náhodou před nacisty utekl do Sajuzu, měl zpravidla velké potíže, soudruzi ho strčili do gulagu, pokud ho rovnou neodpráskli.

1 0
možnosti
VV

No, mnohe zdroje se zminuji o tom, ze Hitler tim predesel napadeni Nemecka Stalinem.

Ale cert ver tem zdrojum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,19
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik