Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Já taky hejtuju tu angličtinu, kterou teď všichni četujou.

To jako čeština není ok? Dle mne je top.

0 0
možnosti
RW

Not vy jste mi tedy hrdina. Pokud jste se s organizátory Prague Pride bavil tak, jak popisujete ve vašem článku, tak skutečně obdivuju, jak dokázali udržet své emoce na uzdě a problematiku s vámi dál civilizovaně probírat. Být tam já, tak vám přiletí jedna zprava nebo z leva a to předpokládám, že jsem menší a fyzicky slabší než vy. Nicméně já bych své emoce asi neudržela. Organizátorům patří palec nahoru. R^

0 0
možnosti

Autor někdy píše tak, že je velký problém zjistit, zda to myslí vážně, nebo ironicky, takže se vaší reakci ani nedivím.:-)

1 0
možnosti
JL

Zajímavé je, jak se o homosexuály zajímají ženy. Asi je vzrušují ty dva penisy, nebo co. Ale setkal jsem se s tím ještě za normalizační husákovské éry, kdy mě moje kolegyně informovala, kdo je na pracovišti teplý. měla to fakt dobře vysledované. A ten zájem trvá, moje poslední partnerka šla na film o tom teplém zpěvákovi s předkusem, jak umřel na AIDS. Ptal jsem se jí, co je na tom zajímavého a ona mi to vysvětlovala nějak psychologicky, že prý byl zakomplexovaný a kam až to dotáhl. OK, bejby, doba je těžká. No Future.

1 1
možnosti
OU
JL

Tak tomu říkám postmoderní cool blog. Copak asi lidstvo čeká za 20 let? Nebo za 100, když už teď jsme tak propgresivní? 8-o8-o

0 0
možnosti
OU
MK

No asi to tak bude, když to tak vidí většina, ne?

2 0
možnosti
Foto

Duha je fotometeor (optický úkaz), projevující se jako skupina soustředných barevných oblouků, které vznikají lomem a vnitřním odrazem slunečního nebo měsíčního světla na vodních kapkách v atmosféře. ;-)

2 0
možnosti
OU
Foto

;-)R^ Kdo se nevyvíjí, ať se obětuje!

3 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 24,97
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik