Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ačkoli čtu a karmuji vaše články často, málokdy reaguji. Vlastně jsem možná nereagoval nikdy. Nevím. Tentokrát ale činím výjimku, protože se mi zdá, že tento váš satirický či sarkastický text nabyl ještě dalšího rozměru, který ale nedokážu pojmenovat. Díky za to.

1 0
možnosti

čeští prezidenti si hrají na krále, takový je místní zvyk. Zeman si to fakt užívá, protože je pouhý zeman, zeman králem, to je fakt požitek. To je nutno si užít, vychutnat všechna žrádýlka a vínka kvalitní francouzská zdarma, kaviár, čočku a tak. A navíc ta gáže - 300 000 korun měsíčně, neber to!! Kdo to má? Vše zdarma - jídlo, pití, kytky, lokajové, strážní, to platí stát, nikoliv král. A ten požitek: služebnictva, poskoků kolem spousta. Luskneš prsty. Hned běží klanějíce se, neb pan prezident rozhoduje jako Jeho Veličenstvo o prémiích. To každý ví. Takže tolik český Kocourkov. Dříve Hrad, teď jen zámek, ale taky dobrý. A - a už přicházejí ministři. Políbit panskou ručičku, jemnou, ale silnou, to oni vědí a tak se lísají! A to senám, Veličenstvu, moc líbí. Užíváme si to. Líbejte hoši a dívky, neboť velký Mocnář na vás dohlíží. A vy občané, plaťte a kochejte se.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Kdyz si to co jste napsal prectete pozpatku a prelozite z nemciny zjistite pricinu.

1 0
možnosti

Jaromíre, ještě jsem neslyšel. Aby Od Hanibala, přes Napoleona, třeba až po Ludvíka Svobodu. Nikdo z nich, své vojsko nenazval "Čučkaři"! No, zase jeden by zde byl. Adolf, v 04/1945 ve bunkru Berlína. Cosi mlel o zlotřilosti své generality. Taky o tom, že národ si jej nezaslouží. ! Nevím, příklady zřejmě táhnou ? :-)

7 0
možnosti
Foto

Doporučuji Vám něco si o zacházení velitelů se svými vojsky v historii nastudovat. Najděte si ve Wikipedii, co znamená slovo "decimace" a porovnejte je s výrazem "čučkaři."

Toto slovo navíc prezident Zeman nepronesl na adresu našich vojáků, ale na adresu našich tajných služeb hájící zájmy cizí mocnosti proti zájmům naší vlasti.

0 3
možnosti

J83a61n 33Z73i55e53g60l56e23r

29. 11. 2021 17:08

Zasloužená vtipná karma ;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Cituji: "měli jsme prvního dělnického prezidenta, měli jsem prezidenta vlastizrádce, měli jsme prezidenta zloděje a teď máme prezidenta za sklem"

Zdroj: https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779636

Zajímalo by mne, kterého prezidenta myslíte jako vlastizrádce. Snad ne, Václava Havla? Ostatní prezidenti jsou podle popisu víceméně jasní.

0 7
možnosti

Jo, toho!

Můžete mi dát s klidným svědomím karmu.

12 0
možnosti
  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,25
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik