Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A když Farský nebude poslancem, bude řadovým členem STAN a za půl roku po něm ani pes neštěkne. A přitom, co ten se najezdil v "hadraplánu" když agitoval voliče, aby jej zvolili poslancem a co se nasliboval a hlavně NALHAL s vírou, že mu to celé lhaní za 100 tisíc bezpracných peněz měsíčně hezky na další 4 roky vyjde...??Rv A nevyšlo!!

0 0
možnosti
Foto

Mně spíš zaráží to, že on si zřejmě vůbec nepřipouštěl, že by to mohl být jakýkoliv problém. Co si o tom myslet? Že si Farský myslí, že lidé jsou úplně hloupí? Asi ano. Pak je to tedy ovšem úplná ztráta soudnosti. Celkově to nechápu a přijde mi to úplně neuvěřitelné. Možná to bude tím, že jaksi žiju ve zcela jiných poměrech.

1 0
možnosti

Sice se nevi o jaky studijní pobyt v USA po vice nez uspesnych volbach organizovaných z USA šlo, ale zřejmě jak zatočit s nedemokratickou opozicí co má řádné hlasy nad 10 poslancu v parlamentu a víc než ta co není v parlamentu ;-D Takže ani tak nešlo o papalassky plezir jako spis o pouhou kumulaci funkci v rámci nasi absolutni top demokracie a která je naším virovou RNA. :-)

0 0
možnosti
Foto

Moc Vám nerozumím, píšete to hodně složitě. Podle mne je zakopaný pes v tom, že STAN nejsou žádná politická strana, ale patra kamarádů a příbuzných, a politika je pro ně dílem zábava a dílem krmelec. Paradoxně ve srovnání s nimi je i takové ANO vlastně serioznější, protože to má politiku výhradně za krmelec. Ostatně, Babiš má ve svém hodnocení charakteru STAN úplnou pravdu. Snad se pouze ostýchal je nazvat tak, jak bychom správně měli - "komunální zloději".

1 0
možnosti
Foto

;-D Tak jako nadsázka dobré, karma. Samozřejmě já bych očekával, že se vykvákne na to stipendium a bude dělat to co má - poslance. Byly snad ty čtyři roky antibabiše jen legrace? Takže za mne - je to celé špatně, protože člověk, co má na to, aby dělal něco pořádného v tuzemské politice, věnuje všechnu energii vylepšování CV, jen proto, aby mohl šplhat v EU.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS