Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J38a56n 53H79o41r82n84í76k

27. 1. 2022 22:36

Výstižné, až z toho zatrne R^.

0 0
možnosti
JF

... teď už jenom zbývá zjistit, kde všude je vlastně ta velká Rus a jaká vlastně je její duše (slovanská od slova slave) ... a jestli to není vlastně něco jako třeba otrocké kopírování jako může být třeba jen originální nacionalistická jízda Nočních vlků jako jen fun klub vlka-vůdce a nebo originální protifašistické diskuze a rozhovory ale ve fašistických formulacích a to nejlépe třeba o fašistické zelené politice ... je to tak jednoduché něco okopírovat ... no i když to třeba ve výsledku popírá lehce samo sebe ... třeba to nebýt otrokem ;-D

Jako třeba tento anonymní příspěvek zde "Nechci být příliš drzý v německých novinách, ale německá energetická transformace je falešná, a navíc ke své realizaci potřebuje i sousední země. Čistě německé rozhodnutí nevyhnutelně souvisí s dovozem ze sousedních zemí. Němci se v dohledné budoucnosti nebudou moci zásobovat elektřinou pouze z větru a vody. Pokud nezastaví svou průmyslovou výrobu a radikálně neomezí svou spotřebu, potřebují sousedy. Je to tak jednoduché."

0 0
možnosti
JK

J49a18n 13K89y57š38k85a

27. 1. 2022 15:43

Je to sarkasmus, je to ironie, ale je to taky beznadějná pravda. Aby Rusko na svých hranicích nemělo vojenské síly NATO, potřebuje získat vliv na Ukrajinu. Na ní v rámci nutné obrany vybuduje své vojenské základy včetně dislokace jaderných zbraní. Aby se Ukrajina v budoucnu neodtrhla jako posledně, Ukrajinu včlení do Ruska, stejně je to jeden národ. A vznikne problém: Zase sakra Rusko hraničí se zeměmi NATO, zase je jimi obklíčeno, nemaje žádné nárazníkové pásmo. Co s tím? Inu, jsou tu Slovensko, Moldavsko, Rumunsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko. Tyto země přece nemohou zůstat v NATO, protože jinak by bylo Rusko obklíčeno. Tyto země musí z NATO pryč, aby sloužily jako nárazníkové země, ve sféře vlivu Rusa. A tak dále, a tak dále, všechno už tu bylo. Jenom na toho příštího Gorbačova si dáme setsakra pozor, takovou chybu už opakovat nebudeme.

2 0
možnosti
VV

Nevi to samo a neda pokoj dokud to nedostane.

4 0
možnosti
Foto

J20a24n 46Š34i85k

27. 1. 2022 13:08

Skvělé :-) Krásný den

4 0
možnosti
ZJ

... Trčálek - Větvička .... Větvička - Trčálek ... porovnat blogy dvou blogerů na stejné téma za poslední dva dny - za mě naprosto odzbrojující vítězství za tento blog na straně p. Trčálka. DOKONALÉ R^R^R^.

8 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik