Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Super. Ony to Kremrole mají v hlavě takové pomotané.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma :-)R^

6 0
možnosti
JK

Absolutně nechápu to nepochopení pana Ladika, vždyť je to tak snadné. Jde mu totiž o nejvyšší formu svobody, a to svobody totalitní. Je nad slunce nejjasnější jasné, že lid si svobody neváží a proto mu musí být nařízena. Kdo bude nařizovat svobodu je také naprosto jednoznačně dáno, je to ten, kdo si o sobě myslí, že ví všechno, přepere medvěda, přemůže tygra, vyloví amforu a nasází spoustu gólů brankáři z NHL (i když je to prohnilá soutěž). Prostě ten, kdo tohle a další kousky zvládne a myslí si o sobě, že může vládnout světu, tak ten je svobodně povinně každým jednotlivě prohlášen za boha, jediného vůdce a jedinou myšlenku v jedné trojjediné osobě, vlastně šestijediné osobě, protože sám bůh se skládá z otce, syna a ducha, že, nebo tak nějak.

Po pochopení daného najdete východ z vašeho nevycházení z údivu. Na první pohled se zdá, že jde o klasický paradox, kdy se slovo vůdce střetává s absolutně opačnou realitou a obé je dle doktríny vůdce pravdivé. Ale to je vše správné protože to řekl vůdce, nějakou pravdu hledat netřeba, zvláště když je to zakázáno.

Důležitou úlohu hraji i tzv. "pidivůdci", ti co krouží jako satelity kolem "velkého vůdce" a hlásají, tedy tlumočí vůdcovu vůli. Jejich dráhy jsou eliptické, někdy jsou svému vůdci nadosah, téměř ho i navštíví a mají profily na sítích plné nádherných souznění a pochval a fotek vůdce při státnických úkonech. Pak se najednou dráha oddálí, všechny fotky a komentáře záhadně samovolně zmizí, jméno vůdce se nevyslovuje, ale pozor k uniku z přitažlivosti nesmí dojít. Pidivůdce bez vůdce není nic, takže tlumočení vůdcovi vůle musí pokračovat stůj co stůj, tohle věrní voliči chtějí slyšet a o to jde v první řadě. Nebo snad chcete skončit jako komunisti a socialisti, málo hlásali a vláda v zemi jim protekla mezi prsty.

Asi tak, klidně se zeptejte na co chcete, někdo vám odpoví, já už na to kašlu. ;-)

11 0
možnosti
JV

Můžete parodovat všechny Větvičkovy blogy (jakož i blogy ostatních autorů ) a stejně máte třetinovou čtenost a pětinovou karmu. Smutné.

8 14
možnosti
KT

To jsem rád, že jste z toho smutný...

16 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik