Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Tož to bylo takové hezké vystůpení moravského folklorního sboru Radovana Krejčíře na ekonomicků notečku a to i bez doprovodu ;-D- zvlášt zaujala liberální ochrana soukromých zisků ve státním liberálním byznysu - no ale pokud to snad nakonec slůží velké moravské liberální věci tak R^

1 0
možnosti
ZZ

Nejprve tato modrostračí parta připravila s velkou slávou levné prodeje elektráren a teď ještě s větší slávou zařídí jejich drahý zpětný odkup a pak levnou elektřinu pošle na Burzu, aby ji odtud mohla draze koupit zpět !

No neberte to, když stát tak dává !

;-D;-D;-D

1 3
možnosti
FK

Mám jiné řešení, totiž, pokud možno, spolehnout se na vlastní síly. V prvním kroku se rozhodnout, zda má ještě smysl, v této zemi zůstat. Pokud ne, zvolte si nějakou destinaci daleko od Evropy. Nejlépe někde v Jižní Americe. Lidé příjemní, kteří umí žít. Pokud chcete zůstat u nás, v Česku, pak zrušte všechna mainstreamová média, zapomeňte, která partaj zrovna vládne a soustřeďte se výhradně na sebe, svou rodinu a tak maximálně nejbližší okolí. Třeba někde na malé vísce. Omezte v co nejvyšší míře vazby na stát. Váš dům a případně obec s dobrými a šikovnými zastupiteli Vám pomůže překonat ty největší komplikace spojené s drahými energiemi a inflací. Ať se Vám to zdá fantasmagorické, je to jediná cesta, jak z této šlamastiky ven. Bioplynka ve vsi, společná fotovoltaika a doma zplynovací kamna na dřevo z místních zdrojů. A potraviny v co největší míře z vlastní nebo sousedovic produkce. Naši předci překonali takto mnoho turbulentních dob, a to bez plynu a elektřiny. Jakkoli mně někdo označí za blázna, jiné rozumné řešení nevidím. Ti ostatní ať čekají na zázrak, který jim pomůže.

0 2
možnosti
LV

Krev, pot a slzy zatím ještě nikdo neslíbil, ale řev zpocených ufňukanců na podzim slibuje odborový předák. Už je blízko.

Ještě ty zásobníky.

10 0
možnosti
Foto

Také jezdím rád do Lichtenštejnska.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik