Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

A samozřejmě zasloužená vtipná karma ;-DR^

1 0
možnosti
JZ

Když vláda nezastropovala ceny, špatně. Když je zastropuje, zase špatně. To už je na psychiatrii.

1 0
možnosti
JV

Větva je už dlouho shnilá.

2 0
možnosti
Foto

J44a55n 11Š27i26k

14. 9. 2022 7:01

Ten puget od Ally Pugačevy to je kec, ne? Já myslel, že je od Peskova. Díky za článek. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

silová elektřina na Slovensku 1,490, bohatci UE navrhují 4,50 a CZ dáva 6.

A vláda má tu drzost vyhrožovat zadlužením 130 mld.

/momentální premiér ČR Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M v čele vlády babráků a grázlů.

/on nemůže být jen U.I., on je vlastizrádce. budiž proklet i s celou rodinou !

2 6
možnosti
JZ

Vlastizrádci a kolaboranti jsou Ti, co z nás chtějí mít kolonii Kremlu. Pokud jste Ševečku člověk, který si neumí vydělat peníze, tak je to Vaše chyba. Stát není zaopatřovací ústav.

2 0
možnosti
LS

Čekal někdo něco jiného od zbabělého VIP blogera, podporující proruskeho demagoga Volneho, který nemá odvahu připustit diskuzi, mistra konspiratora Olsaka?

Parodie je na místě.

19 0
možnosti
JF

...zatrollená věc nějak tu mizí kvalitní příspěvky ... ono totiž taky Karla zas tak nepodceňujte, i když pravda je to tak jak na první pohled vypadá skoro nejslušnější a nejskromnější zdejší bloger (i když ne VIP ;-D), a který samozřejmě hrdinně otvírá diskuze jako divý (a nejen je ) a přímo v nich vyhledává polemické a osobně laděné příspěvky a ne jen nějaký neosobní nudný odvar třeba na kdejaké nudné píárty v politice - a co jich tu všude je - naštěstí až na podobně jedinné jako je zde asi nejslušnější a nejskromnější Karel ;-D ... a jistě asi ne náhodou jsou také naši nejdemokraté asi jen dva nebo tři v parlamentu, pokud vůbec nějaký, když se jim zrovna tedy nakumulují demokratické funkce, proti kterým jsou zcela zásadově ;-D, a kteří pak přínáší kromě tedy svého zjevného nadpozemského dobra v tomto prohnilém světě jen to nejdemokratičtější a smarty co z nich vypadne ;-D a zhmotnělé třeba do jaderné energetiky - protože právě jedině JE je i pro oligarchy tak trochu velké sousto ;-D... a pokud stát tedy nemůže být jako samostatná firma jako chce ten povldemokrat a pravý a jediný oligarcha Babiš, pak snad by musel být stát už jen jako nějaká pobočka někoho, což je ale úplna blbost, když tam máme smarty nejdemokraty jako zde slušného a skromného Karla a žádné píárty nebo dokonce i smažky ... a nebo?;-D

https://jadro.pirati.cz/

0 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,19
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik