Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak trochu sebereflexe by to chtelo. Navazel jste se do autoru kazdy den. Da se rici, ze nic jineho jste nedelal. Kopiroval, jmenoval, zesmesnoval, byl vulgarni. Konec jednoho Vaseho blogu: "a tak Vetvicku strelil mezi praseci oci" nebo "Jsem si smlsnul na masicku senatorky..." a tak podobne.

To je neco jineho nez kdyz pan Barton zcela vyjimecne oznaci svuj blog jako polemiku s panem Turnerem. Argumentuje slusne a s fakty.

Navic mate s pani Kielbergerovou, ktera proslula absurdnimi a utocnymi blogy vytipovane stejne, ale uplne stejne autory. A pani Kielberherova priznala, ze Vas pozadala o clanek, ktery se pry zadaril. Utocny a opet kopirujici casti textu.

Jestli chcete vypadat nezavisle, pane satiriku, napiste aspon jednou vtipnou filipiku k vladnim predstavitelum nebo k planu EU pro jednotny trh s el.energii. Ale Vy jste provladni satirik a i kdyz je k clenum vlady materialu vice nez dost, toto neudelate. Proc? To by mne zajimalo proc...;-D

3 1
možnosti
Foto

Mimochodem, pani Kielbergerova momentalne oznacuje dve osoby za stetky, protoze pry usiluji o presunuti Trcalka do Hyde parku a pry chce mit pan Banga klid. Vtipne od osoby, ktere se mnohokrat hrde hlasila k bombardovani redakce, snazila se vyradit jmenovite hodne autoru tlakem na redakci a dokonce jeden cely blog na Blogosfere venovala neschopnosti zdejsi redakce.

Nechcete se vy dva uz unormalnit? :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 2950
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik