VF

Karma za článek a poděkování za diskuzi.

To hrdina pan učitel, na jehož článek reagujete, opět diskuzi neotevřel.

Není tak možnost ho upozornit na chybu. Nebyl to polský premiér, kdo jel s tím maďarským k Zemanovi na chlebíčky, ale slovenský.

Chápu, že je to jen překlep v zápalu boje.

JK

J59a52n 59K85y28š69k19a

28. 2. 2024 19:31

Fotky kolaborantů Zemana, Fica, Orbána a Klause (škoda, že se nepřidal), to budou nádherné fotografie do učebnic dějepisu, o tom, jací fujtajblové tu s námi žili a dokonce nám vládli.

MV

Von asi Jožka zase nastavoval zrcadlo, že? Svět ho nemít, netuší, co vše je špatně.

JN

Tak když to píše Marda vod Prahy, který včera opět předvedl svůj charakter v diskusi pod blogem pana Burgeta...

Foto

Malá poznámka ke hře "vtipnější vyhrává": Aniž bych tvrdil, že je to pravidlem, zdá se, že ti nejveselejší vtipálkové (trollové), kteří jsou jakoby absolutně nad věcí, tiše nahlašují své oponenty, když se jim dostane jimi "oblíbené" medicíny.

MP

Pane Herdo četl jsem Váš poslední blog "Jak pražští demonstranti vypískali Fica a Orbána", díváte se na to stejně jako autor tohoto článku. Je to samozřejmě sympatická odezva na věc samu a na článek pana Nožičky.Je jenom škoda, a proto to píši Vám zde, že jste neotevřel diskusi pod svým blogem. Rozumní by to ocenili lajkem či souhlasnou poznámkou a nerozumní - tedy mírně řečeno, můžete jenom s úsměvem pokývnout hlavou.

JK

Těžko říct, jestli je větší malér ten Fico a jeho reforma trestního zákona ve prospěch grázlů nebo syntetický humor autora originálu.

JK

J86a14n 36K85y70š47k56a

29. 2. 2024 9:47

Víte, Jaroslave, já teď nechci urazit ani vás, ani pana Nožičku, ale stavět vedle sebe Fica a Nožičku, to fakt nejde.

Pan Nožička je, na rozdíl od Fica nebo Orbána, neškodný.

MV

No, prý tam bylo víc novinářů než demonstrantů

Foto

No asi proto, že tam býti směli. To já například na houbách bývám čas od času docela sám. A přesto hřib hřibem přesto zůstává, opěnka opěnkou, smrž smržem. Stejně jak ficka fickou zůstává, byť sama samotinká kanálem pražským by za jinou fickou pospíchala. Stejně jak švába nezmění, když na výsluní ocitne se a ochrankou je střežen.

PN

Velká trefná vtipná a zasloužená karma.

Zbyla ve Vašem okolí ještě nějaká husička?

Karma samosebou i všem úžasným znalcům humoru, baví mě skvěle. Ještě víc však inteligenti, kteří určují, co je prurusácké

MV

nekteri se svymi nazory mezi proruske zarazuji sami, nikdo jiny za ne tuhle spinavou praci delat nemusi

Foto

Osvěžující, píši zde lakonicky, neb současně promýšlím již krátkou noticku s myšlenkou na ficku.

JN

Tak jsem sem nahlédl a vidím, že Leonid Romanovič z Třeboně tady pilně diskutovat (možná lépe řečeno trolil) i v době, kdy se hrálo dnešní fotbalové derby pražských S. Škoda, klidně bych si o něm s ním popovídal a jakožto fanouška Slavie se ho třeba i zeptal, co říká na tu penaltu pro Spartu, která rozhodla zápas...

Jinak panu Fürstovi děkuji za upozornění na ten můj překlep, který jsem již opravil (byť tedy, jelikož mi pan kazatel občas píše i na můj email, tak mi i tohle mohl napsat emailem a nemusel to psát do diskuse sem...)

Foto

To se divím, že Svatá trojice ještě neudělila panu Trčálkovi "zaslouženou vtipnou karmu".

Foto

Vy si však zatrolíte šplechtem mimo téma, ať dostaví se (pro Vás svatí) nebo ne. Buď ohlásíte, že se dostavili, nebo spozdili se. Jako přednosta stanice, jenž služby své si hledí nejvíce.

  • Počet článků 2951
  • Celková karma 24,94
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik