Foto

J59a47n 98Š27i45k

23. 3. 2024 20:12

Jedna z prvních zpráv opravdu bylo, že teroristé z místa ujeli v autě s ukrajinskou značkou. Což je stejná hloupost jako kdyby Gabčik z místa atentátu na Heydricha ujížděl v autě s britskou značkou. Tohle napsal jeden diskuter v jednom článku, upozornil tak, možná mimoděk, na to, jak tragédii vlastního národa zneužívá především ruská státní moc k propagandě války. Je opravdu smutné, že Putin se hned chopil příležitosti ke slovnímu útoku na Ukrajinu. Nesmírně se mu to hodí. Najednou už není speciální operace, najednou je to válka. Za několik dní či týdnů vyhlásí další mobilizaci. Do té doby bude svou zemi masírovat prohlášeními, jak je důležité v těchto těžkých chvílích bránit svou vlast. Hnus. Tohle je daleko větší odpornost. Hezký den

MV

Přesně! Kdo hlavně tuto tragédii zneužije bude Putin a RF. Odpornej systém a ještě odpornejsi jeho šéf.

Foto

Tak to je Nožičkova klasika. Napíše názor ale diskusi vypne aby nemusel číst opačné názory někoho jiného. Ten se sem na Idnes hodí perfektně.

Foto

Ja uzavreni diskuzi chapu, ono to opravdu bylo z 90% zaplevelene jandovinami, poborskovinami, valickovinami atp., kteri evidentne cekaji na otevrenou diskuzi pod p.Nozickou pro sve radeni. Nekteri i priznavali, ze clanek necetli nebo ne cely. To se fakt nedalo cist, k tem osobnim a bezobsaznym vypadum diskuze nemaji slouzit. Kdyz se chtel jeden podivat na nejaky relevantni komentar, musel se prokousat milionem priblblych nazoru na autora a hadek. Tak at si jdou pubertalne radit na jine socialni site a ne pod clanky s nejakym obsahem.

Docela nesmyslné je přirovnání teroristických aktů k důlním, nebo železničním neštěstím v posledním odstavci Nožičkova článku. Z takových neštěstí se neradoval nikdy nikdo, ať byl na kterékoliv straně železné opony.

JK

Také mě to hned napadlo, že to přirovnání nesedí.

RK

Karma Karle . Moc se mi líbí, jak umíte toho demokrata vytáhnout z nory a ukázat tak jeho ryzí pokrytectví. Nikdy neodolá

JN

A není to náhodou spíše o tom, že z té nory v první řadě spolehlivě vylezou Jandové, Valičci či Kněžínci (pokud tedy náhodou zrovna nemají ban?

Foto

Když v troskách "dvojčat" našlo smrt na 3000 nevinných obětí, tak v muslimských zemích se na oslavu tančilo a lidé byli štěstím v transu. Člověk - to zní hrdě.

Foto

Přátelé, buďte tak hodní a uvědomte si, že diskutovat tady s panem Nožičkou či s paní Krištofíkovou znamená, že se tu za chvíli budou hádat dva Nožičkové nebo dvě Krištofíkové?

Házet hrách na stěnu má větší efekt!

MV

Ono se všechno musí tak nějak pěkně použít. Mám teď na mysli to, jak Nožička dokáže zpracovávat v ruském stylu různá témata.

Foto

Přesně tak, Marku, právě jsem ukončila nepříjemnou činnost, a sice projíždění Nožičkových blogů od 24.2.2022, kdy rusáci přepadli Ukrajinu. Brala jsem to většinou podle titulků, takže.

25.2.22. odsoudil svým anoale stylem toto přepadení s tím, že je škoda, že tomu světové mocnosti vyjednáváním nezabránily. Měly zřejmě domluvit Ukrajině, aby se nebránila. Z dalších článků během těch dvou let je minimálně 15 o paní Pekarové, 25 o Petru Fialovi a dobrých 32 kritizujících sankce proti ruským, nebo běloruským sportovcům, případně proti rusákům obecně. Ani jeden, opakují ani jeden článek o zločinech rusáků na Ukrajině. Takový je pan "učítel" Nožička.

MB

Kolik že bylo mrtvých v divadle v Mariupolu?

(Nemám radost z žádného teroristického útoku, ale po dvou letech šíleného zbytečného vraždění ty komentáře chápu.)

JR

J70a89n 97R14á74ž

23. 3. 2024 19:06

A kolik že bylo upálených v domě odborů v Oděse? To býla stejně bestiální zrůdnost

Smrti nevinných lidí nám musí být líto vždy, bez ohledu kde k masakru došlo a kdo byl původce.

Mimochodem: K tomu šílenému zbytečnému vraždění dochází na Ukrajině už od roku 2014, na což by se zapomínat nemělo. A podle pravidla padni komu padni, by měli být konkrétní viníci všech těch zrůdností , co se na Ukrajině od roku 2014 dějí odhaleni, jejich totožnost zveřejněna a pokud to jen trochu půjde i potrestáni. Obávám se, že se tak nestane a vše bude promlčeno.

VF

Karle, je to fajn vidět vás na titulce. Sice podle pana učitele nedosahujete jeho úrovně, protože úroveň článků se dle něj prý pozná podle karmy, a tu má on přece jen vyšší.

Jinak je zábavné sledovat, jak tu pan učitel vesele diskutuje. Pod jeho články tu možnost většinou nedává.

Oceňuji, že admini poslední dobou dávají do výběru více lidí a naposledy měli dokonce odvahu tam nedat paní Šichrařovou. Její článek skončil na místním průměru článků o politice.

Tolik k tvrzení pana učitele, že kvalita článku se pozná podle karmy.

Všem přeji prima den.

EH

Podle karmy se pozná, jak je téma zajímavé a jestli lidé souhlasí s názorem. Prozatím je to půl na půl.

Foto

87% těch hodných, nevinných a mírumilovných rusáků volilo za svého prezidenta hromadného vraha a válečného zločince Putina. Nožička asi pláče nad těmi třinácti procenty..

PK

Tak bylo jich zřejmě méně než "87". Upřímně - také jste byla mezi 99 procenty co před rokem 89 volili kandidáty Národní fronty?

  • Počet článků 2951
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik