Karel Trčálek

Jak dopadnou podle průzkumů volby do sněmovny? Dobře!

26. 06. 2017 16:58:27
Ani jinak než dobře dopadnout nemohou. Konečně bude v této zemi zavedeno stanné právo, takže všichni budou vědět, kde domov můj

Prof. Robejšek byl náramný realista, ale ne všichni lidé tomu věřili.

Ba dokonce byli lidé, kteří si mysleli: „Jakýpak realista, když žádná realita neexistuje!“

Podle toho taky vypadaly preference, dvěma slovy, žádná sláva.

Prof. Robejška to samozřejmě mrzelo. Ale protože byl inteligentní člověk, dokázal si s tím poradit.

„Volby se blíží, musím přesvědčit voliče, že jsem skutečně realista. Nejlepší bude, když se vyválím v bahně, protože nic víc už nemůže být skutečnějšího!“ řekl si prof. Robejšek, vyválel se v bahně a preference mu vyletěly okamžitě nahoru.

„Vyválel se v bahně a hned mu vyletěly preference!“ vykřikl údivem Chovanec, který to viděl a hned se rozběhl za Zaorálkem a Sobotkou, už z dálky na ně křičel, „musíme se, kluci, vyválet v bahně!“

Tak se Sobotka se Zaorálkem a Chovancem vyváleli v bahně a taky jim okamžitě vyletěly preference.

„Do prdele, já to věděl, že se musím vyválet v bahně!“ zvolal Kalousek, když se doslechl, jak se socdemáci vyváleli v bahně, a rovněž se vyválel v bahně, i s knížetem, následkem čehož mu okamžitě vyletěly preference.

To samozřejmě nenechalo chladným Babiše.

„Kalousek boduje u voličů, protože je zasratý jako prase. Ale já budu zasratý ještě víc!“ řekl a hned šup sebou do té nejodpornější kejdy, načež mu taky okamžitě vyletěly preference.

Nakonec se v bahně vyváleli všichni, včetně Okamury a mladého Klause, takže všem okamžitě vyletěly preference. Straně práv občanů a Rozumným dokonce na fantastickou 0,1%.

„Konečně máme zase komu věřit! Konečně máme zase koho volit! Konečně mám důvod jít k volbám,“ libovali si šťastní voliči, když se všichni politici vyváleli v bahně.

Tak teď už je snad jasné, jak dopadnou volby.

Není nad to, když mají lidé vlastní názor!

Autor: Karel Trčálek | karma: 17.53 | přečteno: 811 ×
Poslední články autora