Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tomio Okamura, Spasitel našeho národa, přemožitel Antikrista Sorose

Kdo může zachránit a spasit náš národ, jenž se ocitá na okraji propasti národní smrti? Maďaři mají Orbána, my Okamuru. Nebo víte o nějakém jiném, lepším Spasiteli?

            Máj už dávno minul, po něm i další měsíc tak rychle, že si málokdo všiml jeho existence.

A dny plynuly dál, ani na chvíli se nezastavily ve svém klopotném běhu, i žně se už skončily.

Tam, kde se ještě před dvěma či třemi dny pyšně vlnily nedozírné lány zlatavého obilí, choulila se nyní osiřelá strniště, jejichž bezbrannost byla obžalobou nespravedlnosti, která vládne světu.

Jakýsi poutník scházel v tento čas, kdy se každý rok rozhoduje o tom, zda lidské bytosti bude či nebude trápit hlad, z návrší do vesnice, která se pod ním rozkládala. Soudě dle domků, malých a většinou nachýlených na jednu či druhou stranu, nešlo o vesnici příliš bohatou.

Ostatně bylo si lze všimnout i pozorovateli k tomu pramálo nadanému, že půda, na níž hospodaří vesničané, je zlá, přespříliš kamenitá,  neúrodná.

Přesto však hned v prvním domku, na jehož dveře poutník zaklepal, chtěje požádat o malé občerstvení, jej srdečně pozvali dál a pohostili jej tím, co si sami utrhli od huby. Poutník se občerstvoval a přitom vykládal, co je ve světě nového, že zavedli EET, že zakázali kouření v hospodách, že v Kolumbii uznali registrované partnerství tří mužů.

„Ten Brusel se už opravdu zbláznil! To nebylo ani za Habsburků!“ lomili hostitelé rukama, když slyšeli ty neradostné zvěsti o omezování svobody a pozitivní preferenci menšin (nakolik je ovšem možné chápat muže za minoritu).

Když se pocestný dostatečně občerstvil, otřel si ústa a řekl: „Děkuji za občerstvení, věru mám za sebou dlouhou cestu, a ještě delší před sebou.

Teď mi však řekněte, jak je to u vás, ve vaší vsi s mládeží.

Je radikální?

Bouří se proti evropským elitám, proti katům evropské civilizace?“

Hospodář, muž s mozolnatýma rukama, celý šlachovitý rozhořčeně mávl rukou: „O mládeži mi ani nemluvte! Je tak indoktrinovaná, až si člověk připadá jako blázen ve své vsi.

Co my se nabouřili proti všemu, když jsme byli mladí!

Co my se za mlada naodsuzovali ztroskotanců, co my se nabojovali proti západním imperalistům, co my se nadistancovali od šíleného činu Palachova!

Ale dnes?!

Dnes se mladí vůbec nezajímají o politiku, chtějí jen studovat humanitní obory.

Tuhle jsem vynadal jedné holčině, která si podala přihlášku na pět humanitních oborů a na všechny se dostala.

Říkal jsem jí: ,Proboha, taky sis nechala vymýt mozek?

Proč nezůstaneš doma, v rodné vsi, na půdě, kterou obdělávali v potu tváře generace tvých předků?

Evropské elity ti lžou, lžou nám všem!

Jejich cílem je nabourání tradičních států, tradiční rodiny, nabourávají to ve dne i ve dne noci, proto vám mladým dávají ve všem volnost.

Ale ve skutečnosti jim jde o zcela něco jiného, nejde jim o svobodu, jde jim, o zničení světa.

A ty jdeš studovat humanitní obory!

Já být tvým rodičem, spráskal bych tě za to jako psa!‘

To jsem jí řekl a víte, co mi ta holčina řekla.

,Jste xenofob! Bojíte se všeho cizího, nového! Ale pokrok nezastavíte! Já už nebudu dřít na poli jako vy a vaše generace! Přijde čas a všechny evropské národy zaniknou, prodělají národní smrt. Ve světě, po kterém toužíme my, mladí, nebude již místo pro národy, ani pro takové jako vy!

Dřete si sám na poli a třeba se na něm i udřete, já chci pracovat v neziskovce!‘

To mi řekla, a tak smýšlí v naší vsi všechna mládež.

Stačí, když uvidí v televizi člun s běženci a už je běží vítat!

Ale to je všechno tím, že se u nás po listopadu rozpadlo družstvo!

Kdyby se nerozpadlo družstvo, měli bychom mládež pod kontrolou, musela by v něm dřít, jako jsme dřeli my.

Ano, za všechno to může Havel!

Zrušil družstva, spískal listopad.

Nebýt listopadu, nebylo by ani Člověka v tísni, stát by nedovolil, aby lidé trajdali kdesi po světě a konali falešné dobro.

Mládež do toho spadla rovnýma nohama, je důvěřivá.

My staří víme, že nesmíme ničemu věřit.

Ale mládež, ta se dá lehko indoktrinovat, ta se snadno lapí do sociálních sítí, sedne na lep Sorosovi, chce pracovat v jeho neziskovkách, ne na poli, nebo ve fabrikách!

My, když jsme byli mladí, byli jsme revolučním předvojem, ale dnes je mládež předvojem vládnoucích elit.

A Soros to všechno financuje. Jeden jediný člověk vede Evropu do záhuby, protože má mládež v hrsti, protože mládež jde za ním jako krysy za krysařem. Jen v Maďarsku se zatím tomu vzpírají, jen Orbán netancuje, jak Soros píská, nedovolí, aby v televizi měla místo ta jeho propaganda, v Maďarsku říkají v televizi jen pravdu!“

Hospodář umlkl, ztěžka dýchaje, rozrušen tím, co ze sebe všechno musel dostat, aby ulevil své duši.

Poutník, pozorně to všechno vyslechnuv, vážně pravil: „Ano, mládež je důvěřivá a sedne kde komu na lep, zvláště když se jí k tomu pustí hip hop, nebo drum´n´bass.

Ale mládež, to přece ještě není celý národ.

Národ je tvořen i staršími, starými, stejně jako jsou součástí národa i děti a nemluvňata.

Prošel jsem hezký kus naší vlasti a všude jsem viděl, jak národ, lid zemí Koruny české procitá z velmi nebezpečné narkózy, do níž byl uveden rajským plynem samotové revoluce.

Ano, lid Koruny české si začíná uvědomovat pravdu a tu se nutně musí indoktrinovaná mládež dostávat do konfliktu se svým vlastním lidem, odcizená a odrodilá od něj.

Ano, národ si začíná uvědomovat, že pokud nezlikviduje indoktrinovanou a nakaženou mládež, jež je pátou kolonou Sorose a Bruselu, tak bude zlikvidován on sám.

Nechci se mýlit, ale opět nastává národní obrození, do jehož čela se staví ti, kterým nejde o výhody, kteří se nechtějí vyšplhat po zádech davu k lukrativním postům, ale kterým jde čistě jen o osud národa, za nějž cítí, jsouce jeho skutečnými elitami, odpovědnost.“

„Kéž byste měl pravdu!

Až to praskne, až padne Brusel, zrušíme všechny multi-kulti školy a založíme v naší vsi zase družstvo, v něm budeme společné obdělávat půdu našich předků. A taky  vychováme novou, národně uvědomělou mládež, mládež schopnou kritického myšlení, která nebude v novinách, jež budou opět psát pravdu, číst jen nadpisy, mládež se vztahem k rodné půdě.

Ať mír dál zůstává s touto krajinou, zloba, zášť a svár, ty ať pominou, ať už pominou!

Teď když tvá ztracená vláda věcí tvých se k tobě, lide, návrátí!

Kéž Okamura vyhraje volby, ó, Tomio, nenechej zahynout nám, ni budoucím!“ zvolal hospodář v návalu té největší upřímnosti.

V tu chvíli poutník vstal, položil ruku na rameno hospodáře a řekl: „Pravím ti, člověče, že se tak brzy stane. Věř a víra uzdraví tebe i tvůj národ. Nikdo neví ani dne, ani hodiny, kdy přijdu a ujmu se vlády, věz však, že to bude již brzy.

Pravím ti, že brzy zase založíte ve své vsi družstvo a já tě svým dekretem ustanovím jeho předsedou, neboť ty jsi ta skála, na které vystavím své euroasijské království, amen!“

„Já věděl, že přijdeš, Pane můj, a spasíš mne i celý můj národ,“ padl hospodář na kolena, poznav, kdo zavítal do jeho domu.

„Jdi, a hlásej ve své vsi, že dny říše temna jsou již sečteny, že zlo brzy ztratí svou vládu na světě, že Ďáblovi služebníci budou po zásluze potrestáni.

Jdi a hlásej, že přicházím, a se mnou přichází i spása, že kati evropské civilizace dohráli již svoji špinavou hru!“ zvedl poutník hospodáře ze země a políbiv je na obé tváře, dodal, „na brzkou shledanou v lepších časech!“

Tak se rozloučiv, vydal se na další svou pouť, zatímco hospodář se rozběhl po své vsi, volajíce na celé kolo: „Národ žije! Národ žije! Karma! Karma! Karma!“

Ze všech domků vycházeli jejich obyvatelé, přidávali se radostně k tomu volání, jež se neslo nad strništi jako mohutný hymnus naděje, která právě vstala z mrtvých, zatímco poutníkova silueta mizela v dáli, tam, kde každého dne vychází velké, temně rudé Slunce...

 

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 27.7.2017 16:44 | karma článku: 20,59 | přečteno: 581x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Integrace imigrantů v německých školách nefunguje, ale nesmí se o tom mluvit nahlas

Ještě nedávno se za podobné názory dával ban. Jo, když jsme to před 5 lety my xenofobové říkali, tak nás různí lepšolidi, sluníčkáři a vítači přesvědčovali, jak ta multikultůra krásně prosperuje

17.4.2024 v 14:54 | Karma: 20,20 | Přečteno: 550x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Je odpor k elektromobilitě skutečně projevem neofobie, nebo naopak zdravého rozumu?

Já osobně jako IT specialista neofobií netrpím, naopak musím držet krok s novinkami ve svém oboru. I přesto si myslím, že současná podoba baterkových hraček je slepou uličkou

15.4.2024 v 16:00 | Karma: 17,30 | Přečteno: 540x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Moje vzpomínka na ten den, kdy Gagarin letěl do kosmu

Vzpomínám si na ten den dobře. Hodně lidí nevěřícně hledělo na nebe a pořád dokola opakovalo: „Gaga! Gagaga!“

13.4.2024 v 16:40 | Karma: 23,16 | Přečteno: 863x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Má ho Varel Chrčálek taky malého?

Jsou témata, kterým se chtě nechtě, nemůžeme vyhnout. Proto by chtěl tímto článkem rozvířit diskuzi, ze které by vykrystalizovala odpověď na výše položenou otázku...

9.4.2024 v 15:56 | Karma: 27,32 | Přečteno: 880x | Ostatní

Karel Trčálek

Soumrak éry válečných štváčů Jirky Paroubka...

Slovenská a česká pravice vkládaly velkou naději ve vítězství válečného štváče ve II. kole prezidentské volby na Slovensku. Exponenti slovenské, ani české pravice teď nedokážou zakrýt zklamání, které v nich vzbudily výsledky voleb

8.4.2024 v 16:41 | Karma: 28,97 | Přečteno: 770x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Volební vlak vypravený z České republiky vítězství Korčokovi evidentně nepřivezl

Pokud chce někdo vypravovat ze Slovenska vypravovat vlaky na Ukrajinu plné vojáků, aby měla ruská děla co žrát, nemůže se divit, že není slovenským prezidentem...

7.4.2024 v 9:35 | Karma: 32,56 | Přečteno: 1172x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Jak se papež František I. stal z Antikrista oslavovaným chcimírem

Není to tak dávno, co naší jedině praví katolíci typu Petra Hájka či Michala Semína označovali Františka I. za Antikrista a naši vlastenci jej bičovali pro jeho velebení migrantů...

6.4.2024 v 20:31 | Karma: 28,55 | Přečteno: 672x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Markétka letí do Senátu

A snad tam i doletí, protože je to naše jediná naděje, abychom byli zase svobodní. Bože, lidi, já už úplně zapomněl, jaké je to být svobodný! Svobodný!

6.4.2024 v 11:29 | Karma: 25,60 | Přečteno: 594x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Cože? Jaký „zimní čas“? Polemika s váženým panem Ladislavem Jaklem

Tak se nám od víkendu zase krásně prodloužily večery a pan Jakl musí chodit z práce ještě za světla. A přitom to bylo tak jednoduché. Stačilo jedno administrativní nařízení. Ale proč zůstat v půli cesty? Je třeba jít dál...

3.4.2024 v 14:20 | Karma: 24,36 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Putin složil zbraně, morální převaha českých chciválků potvrzena!!! Ať žije mír!

Jsem rád, že vám tuto radostnou zvěst mohu v aprílovém čase předložit jako první. Přestože diktátor Putler měl na bojišti převahu, rozhodl se kapitulovat, protože špatný mír je i pro něj pořád lepší, než když umírají lidé....

1.4.2024 v 17:09 | Karma: 26,44 | Přečteno: 601x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Opravdu Češi tak moc milují Rusko a staré časy?

Opravdu neznám nikoho ve své okolí, kdo by moc dobře nevěděl, že ukrajinští nacisté a banderovci útočí na Rusko, které nám jediné může vrátit svobodu a demokracii, o kterou nás připravili havlisti, liberálové a Západ...

31.3.2024 v 8:36 | Karma: 30,89 | Přečteno: 740x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Takže Velký pátek našeho největšího básníka...

Ti, co nečinně přihlížejí ukřižování Spasitele jsou ti špatní. Avšak ti, co jsou vyhazováni z práce, vláčeni blátem, jsou ti dobří, jsou těmi, pro které se Spasitel obětoval....

29.3.2024 v 17:08 | Karma: 32,44 | Přečteno: 874x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma: 26,23 | Přečteno: 513x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma: 32,08 | Přečteno: 710x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma: 33,68 | Přečteno: 955x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma: 32,32 | Přečteno: 891x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma: 43,11 | Přečteno: 9920x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Všichni mluví o válce! Jen Jaromír Nohavica, náš největší básník, mluví o míru!

No, tak dobře, abych nepřeháněl, o míru mluví ještě pan Horner a pár učitelek češtiny. Ale jinak všichni mluví už jen o válce!!!

22.3.2024 v 14:16 | Karma: 24,31 | Přečteno: 816x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Proč všichni mluví jen o válce? Plzeňský koncert Jaromíra Nohavici

Proč všichni mluví o válce? Proč nikdo nemluví o míru jako náš největší Básník, který už zase píše psaní pánům nahoře, maje při tom na své hrudi blyštivou Puškinovu cenu...

21.3.2024 v 7:52 | Karma: 33,84 | Přečteno: 1240x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma: 27,15 | Přečteno: 743x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,22
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik