Nová totalita zvítězila, budeme umírat kdesi ve východní Haliči za zájmy USA!

28. 01. 2023 15:19:00
Je dobojováno! V březnu narukujeme do války, do které nás zatáhne Pavel. Ale zatímco my jsme bojovali do posledního dechu, pan L. Větvička, a jemu podobní, utekli z boje, ačkoliv jejich hlasy mohly zvrátit vítězství na stranu míru

Nedávno jsem vyslechl velmi zajímavý rozhovor.

Už si nevzpomínám, kde to přesně bylo, zda-li na Karlově mostě, či někde v opuštěných a fialovým hnusem zmasakrovaných Sudetech, kde naši lidé chcípají hlady, zatímco se banderovci válí v luxusních zákopech a vraždí ruské vojáky, otce od rodin.

Ten rozhovor byl zajímavý ve více ohledech. Jednak svým obsahem, jednak tím, kdo jej vedl. Byli to mladí lidé, jen něco starší než hoši od Bobří řeky, tedy nebyli to žádní důchodci. Tito hoši šli po chodníku a bavili se o tom, o čem se dnešní mládež takřka nebaví, protože se bavili o válce a bavili se o ní naprosto otevřeně.

„Jestli vyhraje Pavel, budeme narukovat do války ještě před maturitou,“ prohlásil smutně jeden z těch hochů.

„Do totální války, protože na Ukrajině je totální válka Západu proti Rusku,“ prohlásil další z těch hochů.

„Místo, abychom se vzdělávali, chodili ke kadeřníkovi, dívali se do mobilů, budeme umírat v zákopech, protože nám vezmou mobily,“ povzdech si třetí hoch s jemnými, takřka dívčími rysy, oblečený do růžového kožíšku nad kolena.

„Ano, bude umírat v cizí zemi, pro cizí zájmy, daleko od domova, když vyhraje Pavel,“ prohlásil první hoch.

„Ale když už budeme v Haliči, můžeme přece zběhnout k Rusům. Já určitě zběhnu! Nechci bojovat za cizí zájmy, ani za ně umírat. Když mám umřít, padnout v boji, tak aspoň padnu v boji za svobodu. Jestli narukuji, tak hned první den zběhnu k Rusům, jako Hašek!“ prohlásil rozhodně druhý hoch.

„Já taky zběhnu k Rusům, až mě tam v dubnu pošlou. Ale přece je jen lepší mír než válka, i když svatá válka proti těm, kdož chtějí válku. Slibme si proto, hoši, že budeme všichni volit Babiše, ať můžeme odmaturovat a jít studovat na vysoké školy, abychom pak byli své vlasti prospěšní jako vzdělání lidé,“ zvolal třetí, jemný hoch.

„Tak slibujeme! Budeme volit Babiše!“ zvolali druzí dva hoši.

„Škoda, že jsem o rok mladší a nemohu volit jako vy, hoši! Taky bych volil jako vy! Takto jen musím doufat, že lidé vezmou selský rozum do hrsti a nepošlou nás umírat do východní Haliče. Protože jestli vyhraje Pavel, pak bůh s námi!“ prohlásil čtvrtý hoch, který zatím mlčel, protože si netroufal skočit do řeči svým starším kamarádům.

Proč o tom mluvím?

Protože jsem si na tento rozhovor vzpomněl při četbě článku, který dnes zveřejnil pan Větvička.

„To ten cyp snad nemyslí vážně!“ nevěřil jsem svým očím, hledě na fotografie, kterými se pan Větvička ve svém článku chlubí.

Tak my tady chcípáme hlady, protože máslo z Olmy stojí v akci skoro čtyřicet korun, mrzneme ve třech svetrech, jen proto, abychom mohli jít volbám a zastavit Pavla a NATO, jsme tady, abychom bojovali proti válce a udělali všechno, co je v našich silách, aby se z naší země nestalo peklo, zatímco pan Větvička trajdá kdesi po světě, přežírá se, ačkoliv i on, stejně jako my, kteří jsme podvyživení a zkřehlými prsty házeli do urny Babišův lístek, se mohl postavit vládní propagandě a říct dnes válce své rozhodné: „Ne!“

Tento člověk má spoustu řečí o svobodě, o tom, jak je všechno podvod, ale když jde do tuhého, když se má bojovat, když už jde skutečně o život, tak zbaběle vezme roha, aby si zachránil krk.

My jsme tady zůstali, jak zákony kázaly nám, abychom do posledního dechu bojovali proti drtivé mediální přesile, hladoví, promrzlí, ale čestní a věřící, že lež, kterou nám servírovala vládní propaganda, nemůže zvítězit.

Ale pan Větvička, ten pan Větvička, který bez ustání velí do boje, tak tento pan Větvička se zachoval jako to nejrůžovější selátko.

„Jste růžovoučké selátko, pane Větvičko, nic než růžové sele! Taky jsme se mohli zbaběle zdekovat, nechat tuto zemi napospas fialovému hnusu, Američanům a jejich loutce, taky jsme se mohli válet kdesi u moře a dělat ze sebe hrdiny u klávesnice jako vy.

Ale my jsme zůstali, abychom bojovali, protože nám tak velela naše vlastenecká povinnost.

Zůstali jsme, přestože jsme věděli, že to bude náš konec, že budeme těmi prvními, koho nová totalita zlikviduje, že pokud nezahyneme při masakrech, které vítězové rozpoutají této noci, tak padneme kdesi na východní Haliči, kam nás nový bestiální pán Hradu bez lítosti nažene.

Zůstali jsme přes to všechno, nezdrhli jsme z boje posraní až za ušima, ačkoliv první z nás už jsou zatýkáni Rakušanovou soldateskou, nakládáni do dodávek a odváženi kdoví kam.

Ano, prohráli jsme.

Ale neprohráli jsme vlastní vinou.

Prohráli jsme kvůli takovým lidem jako jste vy, růžovým selátkům, kterým je milejší vlastní bříško než osud těžce zkoušené země vydané v plen jejím nepřátelům.

Ano, do posledního chvíle se budu stydět za prezidenta, který usedne na Hrad pomocí podvodů, švindlů a všemožných nekalých praktik.

Ale ještě víc se budu do poslední chvíle stydět za taková růžovoučká selátka, jako jste vy, selátka, které se vzdávají bez boje!“ vzkazuji panu Větvičku do té prdele, kde se teď nachází.

Proto jsem si dnes vzpomněl na ty hochy. Na ty mladé hochy, kteří nechtěli zemřít kdesi v bahně východní Haliče, ale chtěli studovat, chtěli žít, chtěli chodit ke kadeřníkovi.

Oni k volbám šli, oni volili Babiše, oni volili život a mír.

A ti, co dnes nešli k volbám, co utekli z naší země, je svou zbabělostí odsoudili na smrt, poslali je do války, poslali je padnout kamsi do východní Haliče, protože nešel k volbám, nepostavil se vlastním tělem proti těm, kteří chtějí zahubit český národ.

Nemůžu si pomoct, ale z takových lidí, lidí, kteří v den rozhodné bitvy o budoucnost našeho národa zveřejňují články, v nichž se chlubí, že se válejí u moře, zatímco my tady cedíme krev, tak z takových lidí je my na zvracení (kdybych měl co zvracet, protože chcípám hlady, jitrnici, nebo ovar jsem měl naposledy v hubě před čtyřmi dny na mítinku Andreje Babiše, kde krmil nás, hladové a mrznoucí)...

Autor: Karel Trčálek | sobota 28.1.2023 15:19 | karma článku: 26.03 | přečteno: 837x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.58 | Přečteno: 614 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 812 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 766 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 43.02 | Přečteno: 9626 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.81 | Přečteno: 274 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.60 | Přečteno: 225 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.41 | Přečteno: 632 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...