Co jste si zvolili, to máte. Národní katastrofě zabrání už jen zázrak!

3. 02. 2023 8:01:06
Ocitli jsme se na prahu strašlivé katastrofy, nesrovnatelné s jinými katastrofami, kterými si náš národ prošel. Zachránit nás před lesbicko-homosexuálním peklem, do kterého se řítíme, může už jen bratrská pomoc

Ladik je teď v cizině. Nemá to tam, cyp jeden, lehké, protože ho pravidelně informuji o dění u nás doma. A nejsou to věru veselé zprávy, jsou to zprávy plné zoufalství a beznaděje. A když Ladik moje zprávy čte, pociťuje totéž, co pociťujeme i my tady doma.

Ladik je na tom vlastně ještě hůř než my. U nás je zima, ale Ladik, místo toho, aby si užíval Sluníčka, topí se ve stejném zoufalství a beznaději jako my, tady, protože Ladikovi nic nezamlčuji, píšu mu čistou pravdu.

Proto ani moje dnešní zpráva nemohla být radostná, neměl jsem Ladika čím potěšit, když jsem psal: „Milý Ladiku, chtěl bych tě potěšit, chtěl bych ti způsobit nějakou radost, chtěl bych, aby sis užíval bezstarostně sluníčka, ale nemám tě čím potěšit, naše situace je hodinu od hodiny horší, ani nevidíš, jak tady všichni závidíme těm, co žili v Protektorátu, protože to, co se u nás děje nyní, to je bezesporu ten nejtemnější okamžik v naší bohaté historii.

Ano, Protektorát, to je proti dnešku ztracený ráj!

Tři miliony tři sta padesát devět tisíc lidí, což je 32 % veškerého našeho obyvatelstva, se raduje, že si zvolili hezkého prezidenta a konečně bude hezky na světě, kdežto zbytek smutní, že nezvítězil prezident diplomat a že se už nikdo nikdy nebude mít dobře.

Jenže to byla jen poslední kostka domina, kterou potřebovala bruselsko-americká vláda národní fronty pro to, aby do dalších voleb, které vyhraje Babiš, zničila všechno tak, aby nic nepadlo do ruk právě Babišovi.

Teď k tomu mají naprosto volné pole a nikdo jim v tom nemůže zabránit, ani ty, teď můžou dělat všechno, co jim bude nařízeno a taky to udělají.

Když potkám někoho takového, hned mu vpálím do obličeje: ,Víš, pro co jsi hlasoval, ty kokote!?

Pro přijetí kvót pro černoušky, pro zavedení eura, pro lesbicko-homosexuální vyučování do škol, pro zvýšení daní pro chudé, pro přijetí cizích armád na naše území, ty už ostatně tady jsou, pro grýn dýl, pro umělou inflaci, pro zákaz chovu domácích zvířat, pro to, že elektriku a plyn budeme platit jak střelení, proto, že nebudete mět prachy na cestován z Vídně přímým letem do Dubaje, pro brutální represe proti nesprávným názorům!

Proto všechno jste teď hlasovali, to všechno jste si teď zvolili!ʼ

Ale nepomáhá, ti lidé mají totálně vymytý mozek, z úst jim tečou sliny, jejich pohled je nepřítomný.

Řekni mi, Ladiku, jak k takové katastrofě, mohlo dojít?!

Patnáct let proti tomu všemu bojuješ, ale ti, co nám přichystali tento neblahý osud, na tvůj boj nic nedbají, i ty jsi jen pro ně zrnko písku, ani ty, bojovník k pohledání, jim nestojíš za to, aby tě vaporizovali!

Kdyby tě vaporizovali, přece by jen tady byla nějaká naděje v našem společném boji. Kdyby tě vaporizovali, znamenalo by to, že mají ještě pořád strach, že se bojí.

Ale oni se už nebojí ani tebe, nebojí se nijak pravdy, kterou o nich zveřejňuješ, jdou za svým a teď toho dosáhli!

Bude mobilizace, naši synci budou nasazeni na východní frontu, do pekla těch nejbrutálnějších bojů, a všichni budou tomu jen nečinně přihlížet!

Znám spoustu odvážných a statečných lidí, kteří vážně uvažují o emigraci, spousta jich chce utéct před tím, co se chystá, do Středoafrické republiky. Ale to je přece jen útěk, zoufalý útěk, nic jiného, tímto útěkem snad zachrání sebe před nasazením na východní frontu, ale nezachrání naši zemi!

Řekni mi, Ladiku, proč to tak dopadlo, proč jsme skončili v takové porobě?!

Proč zvítězil generál, a ne Jaroslav Bašta, charismatický vůdce, člověk pronikavé inteligence, skvělý rétor, mistr dramatických gest, prostě ta nejlepší osoba, kterou náš národ mohl postavit do čela, proč jej volila pouhá dvě procenta národa?

Bašta je přece skutečná osobnost, jediná osobnost mezi všemi kandidáty, člověk, který uhrane lidové masy, ale přesto byly tyto lidové masy zcela ignorovány, jejich svrchovaná vůle byla ve volbách zcela snadno popřena volebním magapodvodem, který byl vidět až z Měsíce!

Jak k tomu mohlo dojít, když ještě pár dní před druhým kolem plné Václavské náměstí zaplněné odvážnými a statečnými lidmi deklarovalo svoji touhu po svobodě?

Lesby už pochodují po ulicích, mají v rukou pochodně, jsou černé jako noc, bůhví, kde je tak narychlo fialový hnsu schrastil, a ty černé lesby, které nepochodují, projíždějí ulicemi v tancích, jsou to ty tanky, které jsi viděl naložené na na nekonečných vlacích.

A to je teprve začátek!

Ladiku, je-li ti tvoje svoboda milá, zůstaň tam, kde jsi!

Dostal jsem teď e-mail od jednoho známého, žije v Melbourne, proto má nadhled. Varoval mne, abych nechodil na koncerty Jarka Nohavici, protože Nohavica jim to zase podepsal a udává návštěvníky svých koncertů Rakušanově soldatesce.

Návrat do normalizace je dokonalý!

Pij rum a kuř doutníky, protože jiné potěšení už na tom světě nemáš.“

Poslal jsem Ladikovi e-mail a bezmocně hleděl z okna na ulici, po které přejížděly tanky.

„Pane bože, vždyť já úplně zapomněl na sudetské Němce! Nenapsal jsem Ladikovi, že se budou vracet Sudety Němcům!“ vyskočil jsem najednou od okna a vrhl se zpátky k počítači.

Ale bylo už pozdě, e-mail byl už úspěšně odeslán a já bezmocně položil hlavu na klávesnici, že se Ladik nedozví o vracení Sudet Němcům, udělalo by mu to velkou radost, vždycky říkal, že to tady jednou bude všechno zase Německo!

Autor: Karel Trčálek | pátek 3.2.2023 8:01 | karma článku: 22.34 | přečteno: 475x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.14 | Přečteno: 597 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 808 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 765 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 42.96 | Přečteno: 9594 | Diskuse

Další články z rubriky Hyde park

Veronika Valíková Šubová

Blogu by slušela nová forma i transparentnější pravidla

Blog čeká inovace. Nic proti, změna je život. Ale pod informačním blogem adminů se objevila mohutná diskuse, kterou jsem, přiznávám, zčásti iniciovala já. Domnívám se, že "inovace" by se měla dotknout i celkového fungování blogu.

27.3.2024 v 12:19 | Karma článku: 15.58 | Přečteno: 372 | Diskuse

Jiří Anderle

Dělají z ČR terč. Setrvačností, nebo záměrně?

Sledováním Lipavského, Černochové a Řehky, se nemůžete zbavit dojmu, že jde o organizovanou skupinu šířící záměrně strach. Jak, a proč to dělají?

4.3.2024 v 9:54 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 301 | Diskuse

Filip Vracovský

Proč jsem uzavřel diskuze ?

Po dlouhé době zase do Hydey parku . Je tu pěkně útulnu, žádná tlačenice. Račte vstoupit a za nastražené uši dík ....

1.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 24.36 | Přečteno: 676 | Diskuse

Jan Tichý(Bnj)

Nalodil jsem se na loď blogosvěta

Využívám Hydeparku pro informaci, že jsem vstoupil na blogovou platformu blogosvět, kde se mj. „potkávám“ i s bývalými zdejšími pisálky jako Lubomírem Stejskalem nebo Bohumilou Truhlářovou.

10.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 13.44 | Přečteno: 265 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Typologie urážek v diskusích a na blogu

Slepice, sebestředný primitiv, soudružka učitelka, Putinova dívka, udavačka ... jen malá ochutnávka laskavostí, které se tady na mě snesly v posledním týdnu. Většinu z nich admini smazali. Ale ty urážky si zaslouží roztřídit.

29.12.2023 v 21:52 | Karma článku: 28.70 | Přečteno: 980 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...