Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Já bych jim ten Hrad zakázal. Ať úřadují v Lánech nebo někde v Libni, šmejdi.

0 0
možnosti
BD

Geniální - bez komentáře !!!!.

0 1
možnosti
JR

J29a42r31a 59R80a80n91k

2. 2. 2017 1:43

Podle revu z Hradu, mame nejelitnejsi vladu v CRR^

A pak se lid probudi a spusti - lock him up!

0 0
možnosti
PS

Mně spíše vadí, že u nás si musí schopný člověk funkce, na něž by stačil dřív, jaksi zasloužit. V sousedním Rakousku mají ministra zahraničí ve věku 30 let. A to nás ničí.Jiný příklad:

V roce 1988 jsem byl přesvědčený, že po dvaceti letech bude znovu nějaká revolta. A protože většina našich předchozích prezidentů (bez pana Beneše a soudruha Novotného) byla nejprve zasazena do vězení, předpokládal jsem, že budoucí prezident v roce 1988 je za mřížemi. Nepředstavoval jsem si, že to bude intelektuál (prý spisovatel, jak uvedli v Letovicích při odhalení busty, na kterou dostali dar). Ale domníval jsem se v roce 1988, že to je vzdělaný muž (35 roků) z praxe, který určitou dobu řídil podnik a umí jednat s lidmi. Jak jsem se mýlil.

Tajně jsem doufal, že by to mohl být tak ve světě známý člověk, jako byl v roce 1968 Ing. Hanzelka. Znali ho v 80. zemích světa. Pokud by tehdy prošla jeho kandidatura, to by bylo terno pro naši vlast. I toho se zalekli naši tzv. "spojenci" (Východ i Západ).

0 0
možnosti
PS

Myslím u pana Ing. Hanzelky kandidaturu - na prezidenta. Jak tehdy bylo příznivé klima a liberální společnost může posloužit i opačný příklad.

Když přišli za panem Janem Werichem s otázkou, co by se stalo, kdyby on byl prezidentem, tak odvětil: "Nic by se nestalo, akorát by bylo víc srandy...".

1 0
možnosti
JK

Jelikož se náš všemi ctěný pan prezident nemůže k článku vyjádřit

(opět nějaká viróza či co), zkusím jej zastoupit a napsat názor na článek za něj sám:

A začnu tak, aby mi lid dobře rozuměl: .. Ku.va, ku.va, ku.va, vím odkud vítr vane.

Tento článek je stejného původu, jako ty červené karty, kterými mávalo tupé stádo samozvanců a ztroskotanců z pražských kaváren, které se svévolně a zákeřně

sešlo ve středu Prahy, aby tam dělalo jen a jen bordel.

Tenhle nestoudný článek si na poslední chvíli objednal (za mrzký dolar) zákeřný Schapiro z americké ambasáda (ano, to je ten, který se ani neobtěžoval zúčastnit oslav 28.října na mém Hradě.) .. A český bloger zaprodanec nelenil, shrábl dolar

a vypotil tentokrát skutečně dezinformační článek... za účelem vnesení nejistoty do naší společnosti. Ale já doufám, že mnou tak zatracované centrum pro odhalování dezinformací v tomto případě promptně zasáhne, článek zcenzuruje a autora zavře nebo vyhostí ze země.

Naši českou lidovou republiku si rozvracet nenecháme.

Čest. ;-)

3 0
možnosti
JR

J24a77r53a 22R47a21n54k

2. 2. 2017 1:41

Miluji Tvoji ironii, JirkoR^

2 0
možnosti
Foto

Výborná rotyka. Doufám, že bude pokračování, ve kterém bude kandidovat Karel T., kominík honoris causa, a že všem žralokům z toho poklesne čelist o 15 cm :-)R^

2 0
možnosti

Kde jste přišel na to, že Miloš Zeman vlastní titul CSc.?

To jste mu ho udělil sám?

1 0
možnosti
JP

J46a89n 74P69a31l61l98a10s

1. 2. 2017 21:48

Na některých stránkách je uváděn, jinde ne.

http://oficialnistranky.cz/milos-zeman/

0 0
možnosti
Foto

Také jsem psal totéž, ale teď už si zase nejsem jistý.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D pseudoelita .. tak nějak jste se kouzlem nechtěného trefil do černého. Zeman a Babiš hovoří sami za sebe, mnoho lidí (i blogerů) na ně vyjadřuje názor, ovšem k určitému "tónu" pseudoelity patří mít ten správný názor.

Zeman udělal hloupost když vypustil z úst termín "pražská kavárna", protože se vyrojila stáda pitomců, co by se rádi považovali za intelektuály a k tomuto neexistujícímu spolku se hlásí... Něco jako "omladina" v 19. století...

Soudnému člověku s normální nebo mírně nadprůměrnou inteligencí je to k smíchu.

Faktem ovšem je, že vaše články s potěšením kvituje právě "pražská kavárna"R^

0 2
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik