Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šichtářová nedávno nazvala lidi bez maturity třeba řemeslníkay za dikrátory typu Adolfa Hitlera.

0 0
možnosti
Foto

Děti jsou ve virtuálním světě, myslím si, že už ani neumí žít normální život, radovat se z pěkného počasí, které přináší společnou zábavu venku v přírodě.

Jsou vyjímky, ti co sportují, ale i tam již to většinou není o pohybu a soupeření, ale o touze při něm zbohatnout, motivace není reprezentace státu, ale pořádný balík.

Obavy o ztrátu dětí jsou opodstatněné, ale to v případě, když se jim nevěnujeme a ten program, který je jim tlačen do hlaviček nedokážeme zavirovat.

0 1
možnosti

To se ale dostáváme tam, kde jsme již několikrát byli. Ve škole se jim tlučou do hlavy jedny věci a rodiče to pak mají napravovat doma? To dítě v tom musí mít naprostý zmatek a vůbec neví, co si má myslit. Škola je určitá autorita, rodiče jsou taky autorita a pokud jsou tyto autority v naprostém rozporu, nechtěl bych tím dítětem být.

0 0
možnosti

R^

A ten znáte?

Ve svěžím jarním jitru se prochází vilovou čtvrtí pan Kohn. Na balkónu jedné z vil se vystavuje slunečním paprskům v rozkošných nedbalkách kyprá paní Sternová.

"Paní Sternová," volá z ulice Kohn, "nemohl bych jít nahoru a pomilovat se s nima?"

"No dovolte," rozhorlí se paní Sternová, "copak jsem nějaká prodejná ženská?"

"A kdo tu mluvil o placení?" :-)

0 0
možnosti

Měl byste se soustředit na své názory a paní Šichtařovou nechat být. Ona má své názory, Vy máte své názory, já mám své názory. Dát do titulku článku něčí jméno považuji za naprostou pokleslost. Pokud mohu radit, nevyplatí se jít za karmou za cenu pomluvy někoho jiného. Pokud máte něco ve vlastní hlavě a cítíte potřebu to ventilovat, dělejte to. Já už tady články nepíšu, už mne ta exhibice přešla, ale nikdy bych se nesnížil vzít do úst Vaše jméno. Pokud by to šlo, dám zápornou karmu.

0 1
možnosti

Dávat do titulků jména lidí vůči kterým se bloger vymezuje je tady přeci běžná praxe. A je to běžná praxe i ve standartní žurnalistice. Merkelová musela mít poslední rok a půl ustavičně škytavku.

4 0
možnosti

mam z pani Š. pocit lacnosti po dalsich vyssich postech - cti "politice". v tom pripade krmi sve budouci volice velice mistrne namichanou volebni kaší. míchá mistrne, o tom zadna, nekdo ale kasi mixovanou z polopravd, radobymouder a presolenou sebeobdivem proste nepoklne. sem tam ochutnam, ale uz cim dal tim min, protoze jsem se, bohuzel, zatim nedockal toho, ze bych si s chuti z jejiho talire nabral plnou lzici. ale uspesna pani Š. bude, o tom nepochybuju - pojidacu kaší bude porad dost a dost

3 0
možnosti
Foto

Těžko říct, "moje" paní Šichtařová nebyla nikdy, jen ráda čtu její blogy. Ale například varování čí jsou vlastně naše děti, je opravdu vážná věc, protože nejzranitelnější jsme přes vlastní potomky a systém to ví. Ví, že Vás má na lopatě, když máte děti. Bylo to tak, je to tak a bude to tak. Ale pokud to měla být jen parodie, pak se omlouvám za nepochopení.

1 0
možnosti

Já myslím, že diskutovat o tom, zda má pravdu Šichtařová nebo Trčálek, je základní nepochopení smyslu článku, který může být bůhví v čem a to je to krásné. Tak například já jsem z něj vyčetl, že pan T. chválí paní Š. Avšak hlavní je, že pan T. je zábavný a poetický.

4 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si několik vět, protože mne zajímáte jen v souvislosti paní Šichtařové. Je opravdu těžké pochopit o co vám vlastně jde? Ale asi o to, abyste ovce uklidnil, že to o čem paní Šichtařová píše se neděje. Jenže nemilý pane, ono se opravdu děje. Lžite si tu do kapsy jak chcete a přemýšlejte o ideálech se kterými jste kdysi začal něco tvořit.

2 0
možnosti
Foto

Schvalujete či neschvalujete rušení Svobodné Evrovy? A co jiného chce dělat naše novodobé ministerstvo pravdy?

0 0
možnosti

Věřte mi, je mu to úplně jedno.

2 0
možnosti

Nedávno jsem Vás nazval grafomanem, To by nebylo nic špatného. někteří význační spisovatelé zvládli napsat denně desítky stránek.

Ale nikdo z nich si nehrál na všeználka a univerzálního kritika. Nebo to je pouze mindrák?

1 0
možnosti
Foto

Znal bych, sám nic neuměl, ale každému do toho kafral. FXŠ.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2943
  • Celková karma 25,11
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik