Diskuse

Marný prezident Zeman dnes nic svým poskokům neoznámí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Bohužel i tento autor je náš spoluobčan a světe div se. Má ve volbách hlas stejné hodnoty jako každý jiný.Jediné řešení je, choďte občané prosím k volbám, protože věřím, že ten co toto jako blog napsal je naprostá odchylka bez občanského povědomí. Co si o něm myslím, nemohu napsat. Omlouvám se za to, protože jsem potomek slušných rodičů.

0 0
možnosti
KB

Nevím, já jsem v tom vašem blogu nic nenašel, ani ten vtip.

4 0
možnosti
OP

;-D, vy to máte u adminů pěkně obšlápnuté, jinému už by to už dávno smazali ;-D

2 0
možnosti
ZJ

Vy musíte mí těžký život.

Šichtařová nic neumí, Klaus ml. ničenu nerozumí, Zeman je ožrala. Jenom Vy musíte denně rozšiřovat pravdu. Jste holt zneuznaný myslitel.

8 1
možnosti
JH

Neodolatelný ftipálek

je tenhle Trčálek:-)

3 0
možnosti
FS

Co k tomu dodat? Pan autor jenom dokazuje,že do té 4. cenové skupiny patří on. Nazvat lidi,kteří Zemana volili alkoholiky,dementy a podobně,to je opravdu na pár výchovných.

6 2
možnosti
Foto

A dnešnú sošku Miško Vtipkára si právom odněsie Fero Salajka ;-D;-D;-D

5 3
možnosti
Foto

Velmi pěkný příběh. Jak už psal pan Kopřiva, zejména pro plamenného prezidentova hlásného troubu Slavomíra Beneše by takový konec měl fatální následky, podobně jako pro blogujícího trojnásobného agenta alias maškrtného kolouška, i pro celou řadu dalších, kteří žijí v přesvědčení, že rudá je dobrá. ;-D

1 0
možnosti
VK

;-DkarmaR^

Cvalín dneska na Hradě vyslechne radostnou zprávu a CK Mynář tour Osvětimany začnou těžké časy. To zase bude zájezdů. Nejinteligentnější diskutér Slavomír Beneš bude psát dalších pět let (případně do skonu), jak mu u prezidenta stačí, že nechce muslimy a ostatní je jedno. Twitter bude zavařen Offčáčkovými moudry...Pět let srandy před námi ( případně do skonu)....;-D

10 0
možnosti