Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

"Pane Trčálku, vy nekouříte? A to chcete tvořit?"

Podobným způsobem, stejně jako svým žákům na pražské konzervatoři, by Vám zřejmě promlouval do duše Antonín Dvořák, blahé paměti...

0 0
možnosti
Foto

jsou tam pasáže, které jsou vpravdě úderem. A pro zápis na zeď chrámu...děkuju za všechny bezdomovce, nezaměstnané,Těěším se na ochranu jejich svobod a upřímné přání nechat svobodně ,,užít,, nynějšími poškozenými.... těším se na setkání bílých límečku a bezdomovců. na ulici.. a na vzniknuvší krásnou pospolitost.R^:-) děkuji za mne, jako oběť totalitního cyklofašismu;-Dnásilně vytaženou z auta.

2 0
možnosti
ZJ

Prčálku, že jste grafoman, to jsem Vám již napsal.

Že rozumíte všemu dokazujete často.

Sice jsem se zařekl, že Vaše výtvory nebudu číst, ale dnes mně to nedalo. Vy svobodný nikdy nebudete. To Vaše arogance nedovoluje.

3 1
možnosti
Foto

;-D Sice jsem se zařekl.... ale ...řekl o svém neosvobození plamenně , leč uctivě, svobodný Firoušek...co rozumí i tomu, a velmi dobře tohle ví.., že kdosi svobodný nikdy nebude..

1 0
možnosti
Foto

R^ A jeho ženě taky. Pokud nekouřila teda machorku, či Tarase Bulbu, potažmo Kazbek, Ligeros,atp. Zákon se ovšem, tedy údajně, netýká výrobků ČSTP(čisté seno tabáku prosté), resp. rákosové doutníky, atd. A když tabák, tak jedině bagovat, potažmo v nargilé, resp. elektronicky, možná pak třeba i mejlem;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,23
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik