Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že tento pán nedokáže napsat něco normálně, ale furt ten jeho rádoby románový styl.

0 0
možnosti
Foto

Problém je, že nám o Stalinovi chybí jakékoliv relevantní informace.

Jedno je však jisté: Nebýt Stalina, tak zde nepíšeme blogy.

Nezapomeňme, že největší vojenskou mocnost před II. světovou válkou Francii, Hitler doslova "spláchl" za měsíc. A proti SSSR nasadil Hitler podstatně větší vojenskou sílu, navíc s bojovými zkušenostmi.

0 5
možnosti

O19t70a 94K53i34n50c

26. 6. 2017 21:09

Ode mne karma. Téměř tři čtvrtě století komunismu zanechalo v jejich hlavách neblahé následky. Běhá mi mráz po zádech, když vidím, kolik lidí v našem státě se k nim chce přiklánět, doufám, že k tomu nedojde.

5 2
možnosti

Mně spíše překvapuje, kolik lidí věří levicovým neokomunistům v Bruselu. Je to tam samý socan a zelený, někteří dokonce přímo s komunistickou minulostí. Například současná evropská ministryně zahraničí Federica Mogheriniová:

"v roce 1988 se jako mladá představitelka radikálně levicových názorů[1] stala členkou Italské federace mladých komunistů (Federazione Giovanile Comunista Italiana)"

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Federica_Mogheriniová

A nebo náš eurokomisař Štefan Füle:

"studoval na Státním institutu mezinárodních vztahů v Moskvě (1981–1986), od roku 1982 do roku 1989 byl členem Komunistické strany"

Taková EU nás má jako chránit před komunismem?! Někdy mi připadá, že EU politikům na Rusku nejvíc vadí právě to, že levicoví komunisti tam nejsou u vesla, ale v opozici.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS