Diskuse

Otevřený dopis paní ekonomce Šichtařové

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten dopis musel psát určitě nějaký magor, protože mu zcela ušlo, že k finanční gramotnosti patří jednoduchá úvaha, že je určitě lepší splácet desítky let hypotéku a mít v konečném výsledku ve svém vlastnictví byt-dům, který mohu odkázat svým potomkům, než formou nájemného vyhazovat stejné peníze oknem. :-)

0 0
možnosti

Sice ta forma článku je taková divná, ale v principu souhlasím.

Máme se tak dobře, že u nás není problém pořídit si vlastní bydlení i pro obyčejné pracující lidi.

Největší náš problém je obrovská skupina lidí, kteří jsou nespokojení, pořád nadávají, že dostávají málo, ale sami se postavit na vlastní nohy nedokáží. Tito lidé u voleb každé 4 roky, někdy i častěji, zvolí někoho jiného, jen na základě slibů, které nejsou nikdy dodrženy.

2 0
možnosti

tyto dva grafy vysvětlují , proč p. Š. většinou nemá pravdu...a jen masíruje obyvatelstvo..asi jako to dělal Klaus...hodně nesmyslů, ale líbivých........tedy populizmus non plus ultra...a lid nevzdělaný to pochopitelně bere i s návnadou....a pak realita vypadá jak to vypadá

a tak těm, kdo to myslí s tímto lidem vážně , musí vysvětlovat věci, o kterých tento lid nemá ponětí a bohužel, jeho mozkové asociační rámce jsou již nastaveny úmyslně špatně.........takže to bude superdřina........

http://www.economicsonline.co.uk/Macro_graphs/ADAS_Intermediate_range.png

http://www.harpercollege.edu/mhealy/ecogif/asad/asranges.gif

článek velmi dobrý....

0 7
možnosti
Foto

Pokud máte ve zvyku třepat otevřenou flaškou kečupu a zároveň se dívat kdy už to pojede, poněkud to vysvětluje vaše grafomanská veledíla a jejich křečovitou snahu o parodii. Nutno dodat, že vždycky nepodařenou. To, že vám je pochválí Horner to jenom potvrzuje. Co si zkusit najít vlastní téma a napsat na něj normální blog? Asi fuška, co?

19 3
možnosti

Dneska to jeste nebyla takova tragedie. Trcalek miva i mnohem horsi. Ale tak sve fanousky si evidentne najde...

2 0
možnosti

Co takhle převrátit na ruby článek pana Trčálka? To asi nikdo nedokáže převrátit převrácené tímto nedostižně hbitým glosátorem a mystifikátorem :-)

6 0
možnosti

To už víc převrátit nejde, to už hrozí nervovým kolapsem, narušenou šedou kůrou mozkovou, nadměrným používáním nedovolených substancí, a na to zde většina určitě nemá nervy;-)

0 0
možnosti

D71a38v77i77d 54V48l18k

28. 6. 2017 18:52

Trčálek jede;-DR^

2 0
možnosti

P64e59t36r 48S88u52s63k12e

28. 6. 2017 19:24

Mě by zajímalo na čem. Ten matroš bych chtěl sehnat ;-D

4 0
možnosti

To by mě fakt taky zajímalo, kdo to mohl napsat? Ale věřím, Karle, že ho vypátráte!:-D

0 0
možnosti