Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvAutore, závist dost hrozná vlastnost; pracujete na tom, zbavte se jí.

0 1
možnosti
MS

Větva by si mohl podat ruku se Zemanem. Má větší radost z toho, že nas.al sluníčkáře, než že tou cenou třeba potěšil své fanoušky. :-)

3 2
možnosti
MV

Už se Karel zase zviditelňuje tím, že píše o nejlepších blogerech. Zneužívá toho, že už jenom jejich jméno v titulku přitáhne čtenáře, zatímco jméno autora tohoto blogu je pro většinu v podstatě noname.

1 2
možnosti
Foto

Já tedy nevim ,co je líp:)) Jestli to, že se jako nejlepší janevimco všechno někdo zviditelní sám. ?...víte jedna věc je fakt pozoruhodná. .a to sice, že při tom kvantu příznivců a opojených si nakonec musí chudák skoročítankový bloger tu reklamu dělat sám. A to je mimojine hezká ukázka té marnosti fanklubu a hloubky toho, jak vpravdě tyhle věci fungujou. Každý ten příznivec má přece možnost toho zlateho Laďu sledovat, že by neměl být problém o té akci dát blogem vědět. Chudák oslavenec...:))) musí sám. Věci moc v pořádku ze strany obdivovatelů nejsou...co?:)))

6 1
možnosti
Foto

Takový dovětek k diskusi, aby to nezapadlo:

zdejší skupinou diskutujících opovrhovaná mainstreamová média (je chápáno z jejich strany pajorativně) se jinak označují jako seriózní, či odpovědné zdroje. To vyplývá z jejich praxe, kdy existují pevná pravidla pro ověřování a prezentaci zdrojů. Dále také z interního a osobního morálního kodexu redakce a jednotlivých novinářů.

Jediná položka na kodexu Parlamentních listů jsou peníze. U podobných spolků a organizací (sputnik a kdejaké další „svobodné média“) se přidává ještě další položky jako jsou hloupost a nenávist.

Pokud máte důkazy o tom, že ČT, či ČR informují nepravdivě, či dokonce lžou napište konkrétní den a hodinu vysílání a podejte protest k jejich radám.

U vašich zbožňovaných alternativních médií si můžete také stěžovat. Na lampárně.

3 0
možnosti
Foto

Snad jedině v debatách Daniela Stacha je to tak jak má být, moderátor se ptá, pozvaný odpovídá. V každé jiné se debata tvrdě směřuje k vyznění, které je předem určeno a pokud to tak není, nenechá moderátor/ka hosta nic dokončit a skáče mu neustále do řeči. Stěžovat si na to už lidé zkoušeli, ale rada to vždycky odpálila. Když trochu zavzpomínám, jednu z nejodpornějších rádoby debatních kreací předvedla Barbora Kroužková, když měla ve studiu pozvaného Martina Konvičku. Nebyla připravená ale politické zadání hájila do posledního dechu. Za blbku ale byla ona. Pokud to nevidíte, vaše chyba. Až se jednou proberete, budete nepříjemně překvapen.

3 0
možnosti
Foto

Karle...dneska nemám ani čas nic číst. Stojim takhle v Ostravě v krámu a co se nestane...přiběhne tam nějaký chlap, mává fotkou synka Ladika, co má už dávno svou planetku, a křičí , já jsem Jarek Nohavica, Nohavica... a helejte s kym mě vybrali, kam najednou patřim, já tak trochu zpívám paní, koukněte, vedle tohoto synka jsem vyznamenaný... a Karle, všem ženským upadly tašky z ruky v tom krámě a najednou vám ten chlap Jarek pro ty všechny lidi hned něco znamenal... Hrabal by řekl, jako by se v tu chvíli zjevil sám Ježíš...

9 0
možnosti
JL

Pěkné. R^ Před lety, kdy se ve svém blogu L.V. loučil s idnesem, bylo to takové prásknutí dveřmi, tak napsal, že pod Babišem on psát nebude. Tenkrát jsem ho

pochválil, že je charakter. On mi na to v diskuzi odepsal. Mýliš se, Josefe, já som pekna sviňa. (bonmot) No a dnes po letech, mu musím dát za pravdu.

4 0
možnosti
Foto

Pokud je někdo pečenej vařenej na Parlamentních listech, získává u mne takovou pachuť jako zasloužilý umělec, či folkař na stránkách Rudého práva v osmdesátých letech.

5 2
možnosti
Foto

Parlamentní listy si poslední dobou získávají pověst věrohodného média.

Rozhodně jsou mnohonásobně věrohodnější než naše ČT.

Současná ČT je rozhodně na nižší úrovni než kdysi Rudé právo.

7 7
možnosti

Karle, Karle - takový velký chlapec a neví, že na idol se nesahá!:-))

6 0
možnosti
JP

J53a22n 60P82a14l61l13a23s

18. 7. 2017 22:17

Mně se právě na Karlovi líbí, že si dělá prču ze všeho a kohokoli, i z pánaboha či Větvy. Myslím, že oba to unesou.

0 0
možnosti
VK

Jo hochu, na Větvičku se nešahá. Píše, to chceme a ještě po našem. Sice blbosti, ale ty naše.R^

4 1
možnosti
Foto

Větvička přinese téma, kdežto Trčálek vždycky jenom Větvičku.

7 3
možnosti
Foto

Příště, až zase budete hodnotit jak kdo vypadá a jak mu to sluší, se zkuste nejdříve podívat do zrcadla.

0 5
možnosti
ZJ

.... poněkud přiblblé :-/Rv.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,09
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik