Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Vše je vždy jinak než se jeví, i rozumný, zodpovědný člověk skočí na lep krásným, morálním, lidumilným řečem. Demokracii ničí pravdoláskaři celého světa, společně s lotry. OpětRv. Zdravý rozum je to co, co je nejvíce potřeba.

2 2
možnosti
MJ

Jo, já jsem dnes sledovala, jak se skáče na lep... do lípy byly navrtané jakési dírky a u nich se rvali o místo všichni, sršni, motýli... a představte si, že jeden sršeň bodl motýla do křídla, nic z toho nebylo, zkuste bodnout do křídla, motýl sosal dál...

Také by mě zajímalo, kdo má ten zdravý rozum. Ráda se poučím.

Karlovi T.R^

3 0
možnosti

J49a60k33u54b 15Š14o60l93c

6. 9. 2017 17:19

Každej blb má Havla plnou pusu, přitom nelze říct, co by si Václav Havel dnes myslel. To byste se musel ptát lidí, kteří stáli blízko něho, třeba Alexandra Vondry.

1 0
možnosti
VV

Myslim ze Vaclav Havel je na tom podobne jako Karel Capek. Take dokazal umrit vcas.

1 0
možnosti
MD

Jisteze bylo. Ale mily naivni Vaclav s tim nemel nic spolecneho. Jen s nami zil v jine mene UNIJNI dobe. V dobe usilovnych priprav na dnesni dny. Skoda, ze tak brzo zemrel. Bylo by jiste zajimave poslechnout si nazor, pry demokrata v nem zijiciho, na soucasne deni v Evrope a umlcovani jinych nez zadoucich pohledu na svet.

2 1
možnosti
JB

To by bylo zajímavé, já proti V. Havlovi a jeho idealismu nic moc nemám, jen to, že svět takhle nefunguje a kdo ví jestli někdy bude. Což jsem ovšem před těmi 28 lety dostatečně nechápal. Nesnáším jen jeho posmrtné apologety.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2953
  • Celková karma 25,07
  • Průměrná čtenost 865x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik