Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se dívám, že jste mi věnoval pozornost.

Ale dobrý (že nepíšete dle mainstreamu) R^

0 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-DR^ Chudák Masaryk, a to si ho ještě někteří cizinci, tuším v Karlových Varech, pletou s Leninem. Tedy jeho sochu. :-)

1 0
možnosti
MB

Jak může prezident, v době vyšetřování přijímat podezřelé osoby ? Asi zřejmě tak, jako když OLAF šetří okolnosti hníza Čapího a mocnář tam po horké půdě již s dětmi pobíhá ! Nic ve zlém, kde je etika státnosti - nestrannosti - nevyjadřování se k případu ? O to krásnější, v den výročí TGM - Ten by se asi nestačil divit ! ... :-)

3 2
možnosti
Foto

Prezident to všechno může, protože je prezident. Etika státnosti? Co to je? Prezident, který zachránil vládu ji zachránil svým vyjadřováním. Dokážete si představit ten veletoč, co by v rámci předvolebního podplácení voličů Sobotka a spol. dokázali roztočit. Dnes chtěli zavést odkoupení dluhů neplatičů, což by příští rozpočet zatížilo minimálně 10 mld. Kč (viz. dnešní Hospodářské noviny). Zeman, i když jeho výroky způsobují mírně řečeno rozpaky ;-), má právo se vyjadřovat. !

1 0
možnosti
MS

Kdyby Masaryk dopředu věděl, kde všude se objeví,tak si na své příjmení založí ochrannou známku.

4 0
možnosti
PK

tak nevim kam ta satyra kráčí ale bez urážky, důležitý je že Vás to bavíR^

2 0
možnosti
MB

Musím se p. Trčálka zastat - žádný Satyr to není ! Ten je zobrazován většinou jako napůl člověk a napůl kozel, s kučeravými vlasy, špičatýma ušima, tupým nosem, s růžky, oháňkou a kozlíma nohama. Z fotky mi autor blogu připadá jako satirik ! Svůj žánr, zdařile využívá ke komičnosti, výsměchu a kritice. Satyrové byli dnes spatřeni - v družném objetí na hradě ! ... :-)

5 1
možnosti
AM

A17d58a31m 30M27a17l72ý

14. 9. 2017 18:53

Docela dobrý

5 2
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik