Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a25n 81O91t94a66v30a

8. 10. 2017 23:07

Kristepane to je úlet...

0 0
možnosti

"Nechejte panu Skřivanovi jeho zbraně..."

Naprostý souhlas a za tuhle větu karmu. Zbytek jsem hned vypustil, ale tahle věta mě zaujala, protože je racionální.

0 0
možnosti
Foto

Blahopřeju k titulce.R^.. a nějak nakliknu idnes a tam se zjeví tvář - S. Paddocka hned první na ráně. A že já už jsem taková asociační, tak musím říct, že mi ten muž něco připomněl

Docela podobný výzor B. Willise ve Dnu Šakala. Tam je zrovna jedna moc hezká didaktická scéna, velmi potřebná.. Kdy uživatel zbraní, co si ji pořizuje, skutečně pro její pravou funkčnost... a tady svůj džob, si tu právě kupovanou zbraň v té scéně v testuje...a ve své chladnokrevnosti si ji velmi užívá (chladnokrevnost už známe, že?) A to na náruživém prodejci, který je láskou ke zbraním štěstím nepříčetný... A tak si chladnokrevný užívá a náruživý si rovněž "užívá" důsledek své lásky. Hezká scéna... trochu drsná.

1 1
možnosti

Karle, podívejte se v zrcadle na záda.

A jestli najdete sedm teček, tak jupí!:-))

Právě jste jedno sluníčko našel...:-D

Jinak souhlas.

2 0
možnosti

Včera byla blízko nás nehoda se zraněním. ZAKAŽTE AUTA!!!!! Odmotorizujte občany. Auto v rukách některých jedinců je také zbraň, nebo ne?

3 0
možnosti

Zbraní může být cokoliv - nůž, kladivo, sekera, palička na maso, sekáček. I židlí nebo nohou od stolu můžete někoho utlouct Jenže tyto předměty slouží primárně k jiným účelům, než jako zbraň, kdežto střejné zbraně mají účel jediný (pokud pomine sportovní použití) - zabít nebo zranit živého tvora.

A pokud se týká dopravní nehody, tam opravdu auto jako zbraň použito nebylo. K dopravním nehodám dochází nedbalostí, kde úmysl užít auta jako zbraň chybí. Jako zbraň je auto použito při úmyslném najetí do davu nebo jedince, ale to už není dopravní nehoda.

0 0
možnosti

Použijte Google když furt jako že nevíte kdo je sluníčkář;-)

1 0
možnosti
Foto

Hloupé je, že ani v tom Las Vegas se nenašel žádný kolemjdoucí slušný člověk s náležitou palebnou silou, aby ochránil oběti. Jaká palebná síla by to musela být, aby je ochránila před jiným dříve slušným člověkem, který sobě zakoupil desítky zbraní?

Mně se zdá, že slušný člověk, který vytasí zbraň a ochrání nevinné je spíš taková mýtická postava, že převahu mají ti dříve slušní, náležitě vyzbrojení, kterým přestal fungovat mozek.

1 1
možnosti

ono to bude tim, ze strelci si vetsinou vybiraji nogun zony, takze slusny clovek se zbrani tam ani byt nemuze :-P

2 0
možnosti

Popravdě, nepočítal jsem s tím, že vás můj blog zaujme, natož aby jste na něj reagoval. Je poměrně uspokojující, že se tím řadím mezi blogery(na které pravidelně reagujete) jako je Větvička nebo Šichtářová. Ale nebudu si dělat naděje, asi se to už nebude opakovat.

Omlouvám se za svůj výběr sportu, sportovní střelba je odsouzeníhodný koníček. Ale nejsem úplné monstrum, třeba hraji i hokej, ten máte rád? Automatickou/samočinnou zbraň nemám a nechci, z hlediska střeleckého sportu je střelba dávkou špatný nápad. Navíc je tato zbraň u nás jen na speciální povolení, tedy v podstatě zakázaná.

Souhrnný název sluníčka který vám evidentně nedá spát, to jsou lidé kteří odzbrojení fandí. Třeba v diskusích pod články o střelci jich pár bylo. Bohužel z většiny se nakonec vyklube člověk který zbraň vlastnit nemůže(rejstřík,zdraví,inteligence). A tento bijec jen razí heslo, co nemohu mít já , tak ať nemá nikdo. Sluníčka jsou lidé v Bruselu, kteří mají na svědomí návrh a schválení směrnice. Příště je nazvu odpůrci zbraní, snad to bude přijatelnější.

Jak jste zmínil, jsem člen Realistů, a tato strana má v programu zachování současné legislativy ohledně držení zbraní. Nechci právo na samočinnou zbraň, nechci povolenku na odlov teroristů, nechci usnadnit přístup ke zbraním, nechci aby měl zbraň každý, prostě nechci nic navíc. Chci zachovat současný stav. Pokud máte pocit, že vás držitelé ZP ohrožují, pokud máte pocit, že to tu vypadá jako na divokém západě. Pak chápu, že fandíte větším restrikcím z Bruselu.

16 1
možnosti
Foto

A když jste člen realistů, tak děláte mámu nebo tátu? ;-D

3 7
možnosti

no to je takový blábol, že jsem to ani při vší snaze nedokázal dočíst. A to jsem se snažil.

Potrefená husa se asi ozvala tímto výtvorem.

Co mě ale dostalo je manipulační psaní autora.

nám se ..., abychom... stále mluví za někoho dalšího. Ale já se s tím, co píše vůbec neztotožňuji a takováto manipulace mi dost vadí. Autor není naštěstí mým mluvčím i když se za něj považuje.

Obsah, který v podstatě není, dostatečně kritizují jiní. To ani nemá cenu, dělat znovu.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS