Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Publicistické programy TV Barandov jsou zpestřením jinak vesměs nudných a probruselsky orientovaných podobných pořadů ostatních TV.

1 0
možnosti
TB

Tahle chaotická změť vulgarit má vyjadřovat jaký konkrétní fakt o TV Barrandov?

2 0
možnosti
Foto

Já myslel, že se to jmenuje TV Burandov.

R^

3 0
možnosti
JN

Mně tady občas bývá některými mými oponenty vytýkáno, že mi nejde satira a že svými blogy nejdu proti proudu. Chtěl bych proto panu Trčálkovi ze srdce poděkovat: po přečtení jeho blogu už bezpečně vím, jak má vypadat opravdová satira i jak se má psát proti proudu. :-)

1 0
možnosti
KT

Doslovná citace pana Soukupa, to je vždy u lidí jako Vy, sázka na jistotu.

Díky za poděkování.

10 0
možnosti
Foto

To zas někdo nevstřebal volby, co? Pane Trčálek, kdyby na mně bylo, pan Soukup by byl od prezidenta dávno na vyznamenání za tu Vámi tady zesměšněnou svobodu slova a určitě by se měl stát mediálním poradcem pana Zemana pro přípravu projevů. Pan prezident je umí skvěle. Ale s profíkem Soukupem by to bylo vymazlené úplně. R^ Karle...nejde Vám psát otevřené dopisy. Jsou tu fakt větší kabrňáci. Nic ve zlém..i když...samozřejmě si to Jarda S. Přečte...jak už to u tech vsech dopisu tady z blogu bývá. Tak uvidime.:-)

3 0
možnosti
LB

Poslouchaj, Trčálek, já se v rámci duševní hygieny snažím jejich výtvory nečíst, ale občas mě už ten nadpis dojme.

Jestli se zrovna oni vzhledem ke své publikační činnosti zde na blogu cítěj oprávnění žádat po komkoli, aby zanechal svých trapáren, tak je to od nich ještě trapnější, než kdyby byli zloděj a křičeli "chyťte zloděje!".

Kdyby náhodou po prohraným soudu toho Soukupa strčili do vězení, protože ty jeho trapárny jsou vážně extrémní, bylo by nejlíp, kdyby za ním na celu strčili i jich a to ze stejnýho důvodu. Vono se to asi nepodaří, páč Trčálek je kromě toho ještě tak blbej, že se nezmůže na vlastní televizi, ale jenom na blog, no ale co kdyby pánbů přece jenom dal.

Voni by s ním mohli dělat v base závody v trapnosti. Jen bych jim nepřál, aby se splnilo jejich přání a ten Rosenberg dal fakt Soukupovi na budku. Strčili by ho totiž do stejný cely s nima a se Soukupem a Rosenberg by brzy zjistil, že voni, Trčálek, jsou ještě trapnější, než ten Soukup. A kdyby voni, Trčálek nebyli tak blbej, dokázali by si domyslet, jak by to s nima a Rosenbergem dopadlo. Nebo voni taky boxujou a uměj se mlátit líp než ten pornohereckej syfilitik?

P.S: To byla satira, vědí?

7 3
možnosti
Foto

Co Voni píšou, je přehlídka trapnosti, věděj, Burget? ;-D

1 2
možnosti
Foto

Obsah v pohodě, ale bez audiovideo tam ten efekt nebude!R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,23
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik