Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Za tu pasaz o blazinci karma, Karle;-DR^

2 1
možnosti
SB

Mohou se snad kobylky či termiti vykázat nějakými doklady, copak žádají o legalizaci svého pobytu?

......................

Úžasná logika!

Se stejnou logikou by někdo mohl tvrdit, že když kobylku nebo termita může beztrestně zabít, tak že vlastně beztrestně může zabít i člověka.

Se stejnou logikou byste mohl na vycházce v přírodě vidět zraněnou kobylku a mobilem pro ni přivolat vrtulník rychlé lékařské pomoci. Pro člověka byste ho přivolat mohl, tak proč ne pro kobylku, když stále zůstáváme u vaší logiky?

Se stejnou logikou by třeba průvodčí mohl po nějaké kobylce, která se náhodou zatoulá do jedoucího vlaku, žádat předložení jízdenky. Nebo pokud vycházíme z toho, že kobylka je ve věku, kdy děti ještě jezdí zadarmo, tak by samozřejmě nemohl tu jízdenku po ní chtít, ale měl by přivolat policisty, že ve vlaku je neznámé dítě bez rodičů, aby pro něj přijeli a postarali se o ně, dokud se rodiče nenajdou.

Pane autore, pro kobylky a termity prostě platí jiná pravidla než pro lidi.

12 2
možnosti
KT

Nemyslím si, že by pro lidi platila jiná pravidla než pro lidi.

Leda byste našel aspoň jediný rozdíl mezi termity či kobylkami a lidmi.

Bůh vám žehnej, abyste to dokázal

6 3
možnosti
RJ

Na jedné straně ulice blázinec kde si může přijít kdo chce a jak chce. Zdi jsou počmáraný, koše nevynešený, chodby pozvracený. Nikdo neuklízí protože blázinec přece nebude řešit nějaké předpisy nedejbože bezpečnost práce což je jasný protože musí vyhovět těm co volají po svobodě slova a absolutní svobodě blázna.

A pak je tady luxusní hotel na druhé straně ulice. Vrátný vítá každého kdo přijde a nikomu nebrání v příchodu nebo odchodu (hranice), na recepci slečna slušně odmítne ty co nemají rezervaci či ubytování(imigrační pracovník). Platí se až po určité době za proběhnuté ubytování, tak není potřeba mít peníze hned na začátku (daně).

Hotel má vlastní ochranku(policie a armáda) která brání těm co by chtěli zneužít ubytování a dělat jen bordel. Každý host co se neumí chovat je vyprovozen ven.

Protože blázni co chtějí využít hotelu a udělat jen nepořádek, ti mají jít do blázince co je na druhé straně a ne do hotelu za slušnými lidmi.

11 0
možnosti
  • Počet článků 2956
  • Celková karma 25,03
  • Průměrná čtenost 864x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik