Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Je to moc dlouhý.

0 0
možnosti
MS

R^R^ Dobře jste tady slova nakladl.;-D

P.S. Dodnes si pamatuji kulantní závěr kritiky seriálu Nemocnice na kraji města, která vyšla v deníku Nová svoboda hned po jeho odvysílání (myslím, ale nejsem si zcela jist, že ji napsal Miroslav Stoniš): "Jedná se o ukázku dobrého uměleckého řemesla. Důraz je víceméně rovnoměrně rozložen na těch třech slovech, na tom posledním však ulpí nejdéle.":-)

2 0
možnosti
Foto

Nejvýznamnější dramatik je jakýsi Karel Trčálek. Zatím nedoceněn, ale po smrti - to uvidíte tu slávu! R^R^R^

1 1
možnosti
AN
EK

Zase na druhou stranu, když dnešní mladí, kteří nepoznali socialismus, uvidí nudný, šedivý a usoudruhovaný Okres na severu, tak alespoň poznají, že o nic nepřišli. Kdežto při shlédnutí takové Vesničky mé střediskové mohou nabýt dojmu, že ten socialismus zas tak špatný není, že je to sranda, pohodička a pivo na sedmém schodu.

3 0
možnosti
Foto

Zase na třetí stranu, když někde v Pršelicích (daleko od hlučícího davu, rachotících stavů, rudé záře, fanglí a prázdných hesel) byl Lojza , doje strýčkovu krávu, vesel, a potom ještě humna projel s vonným hnojem se Zetorem, jenž svými koly k tomu lisoval silice heřmánku, proč měl by Lojza stále myslet na válku? Na třídní boj a na Husáka. Aby mu křuslo v bedně? Aby ho trefilo? Nacpat všude politiku? Někomu možná by se líbilo.

2 0
možnosti

To by se ušetřilo času, kdyby to uměl Dietl jako Vy, Karle!:-)))

7 0
možnosti
JK

Sledovat cokoliv od Dietla je pro mě utrpením.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS