Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak jsem napsal do diskuse Zieglerovi.

Měli bychom žádat o odstranění z veřejných míst sochy Ježíše Krista, protože je symbolem křesťanského náboženství, které má na svědomí více obětí než bolševici celého světa.

9 10
možnosti
KT

A taky Havla, který má na svědomí ještě víc životů než Ježíš!

8 2
možnosti
BK

Milý Karle. Děkuji za vaše slova a ráda na ně zareaguji. Předem musím s politováním říci, že jsme se až do této chvíle domnívala, že toho nabízíte poněkud více. Vašemu článku chybí - řekněme jistý druh potenciálu. Tak nějak všeobecně, Karle. Co se týče té písně - hmmm, tak to je záležitost vskutku skvostná. Jak jsem se již zmiňovala, na Jaltské konferenci byla oceněna samotným Churchillem, který - jak říkám v blogu, ji nazval "tajnou hudební zbraní Rusů". Ale nejde tu o Churchilla - jde tu o mé cítění, ke kterému ta píseň mluví a napovídá, že jde skutečně o jedinečnou záležitost nesoucí obrovské poselství. Jistě uznáte, Karle, že nějaké to "kouzlo" měla, když se podává svědectví, kolik odvahy a odhodlání přinášela do duší a srdcí chlapů, kteří šli do boje. Vy jste, kromě toho, že tu střílíte od PC - alespoň někdy do nějakého boje v reálu šel? Šel jste někdy sám s vlastním nasazením - do něčeho, kde bylo nutné snést urážky, nadávky, přímou konfrontaci - a to jen proto, že chcete vyjádřit odboj, nebo revoltu vůči nějaké nespravedlnosti? Napište mi o tom, Karle.

Co se týče masových vrahů a hodnocení vaše a zdejších "hrdinů od PC - bych ráda uvedla, že takováto označení lze použít směrem ke každému vojsku, které se zúčastní boje. Což takový chilský Pinochet, uznávaný generál Pinochet, ktreý nechal zmasakrovat tisíce civilistů na stadioně.... což takové USA, po jejichž vměšování se byly pozabíjeny obrovské masy lidí? Proč operujete Ernesto Che Guevarou? četl jste o něm nějakou knihu? Ale ne takovou, která hovoří v rámci nenávistné propagandy? Víte něco o americkém životopisci a největším znalci Guevarova životopisu? A co říkáte na to, že byl popraven agenty CIA, bez řádného postavení před mezinárodní soud? Proč byl tak rychle odpraven? Řekněte mi , Kájo? Těším se. B.K.

10 9
možnosti
KT

Protože se to hodilo CIA.

2 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^S Vámi je zábava ;-D

4 3
možnosti
  • Počet článků 2950
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik