Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Trčálku, mohl by jste prosím někdy (mně i jiným) vysvětlit kde se scházíte s Bohem a kde s Ďáblem? Dále by mě zajímalo, kde se to peklo či nebesa nacházejí.

Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti

J76o28s62e70f 80P38o67t67r

22. 1. 2020 19:04

Pane Trčálek,

vy jste posedlý křesťanstvím a katolictvím. Můžete nám prozradit, co vás na tomto učení tak nesmírně zaujímá (negativně) ?. Proč se neustále k těmto tématům vracíte, pitváte, zkoumáte, kritizujete, zesměšňujete, co vás tak fantasticky na tom přitahuje? Myslíte také někdy na něco jiného?, Není to tím, že jste neustále sexuálně nadržený, jak jste nám jednou zde v diskuzi na sebe prozradil ?

Každý mrzák si hledá ještě většího mrzáka, aby na něj přetransformoval své komplexy, a tím se mu na chvíli ulevilo. Žijete ve falešném virtuálním světě podle socialistických politruků, kteří ve své malosti za tu nejspodnější vrstvu se snažili označit křesťanství, a tedy pro vás ta nejspodnější spodina, a ta útěcha pro vás, vy nad ní stojíte o jeden řád.

Nicméně, po formální stránce, jsou vaše pojednání téměř dokonalá

1 0
možnosti

To je právě Váš omyl, pane Potře.

Katolíci jsou totéž, co komunisté, nevěří v boha, ale v sami sebe, ve svou vyvolenost, jejich víra není víra v boha, ale jen soubor zákazů a příkazů, stejně jako u komunistů.

Bůh začíná tam, kde končí jakékoliv náboženství se svými dogmaty a jedinými pravdami, to je vše, co chce říct.

Já vím, je to málo, zoufale málo.

5 0
možnosti

Když ne na mém...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS