Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Jsem rád, že pán Čermák napsal rozšířenou verzi této kauzy. Popravdě se mi to nechtělo číst, ale jsem rád, že jsem to udělal! Samozřejmě nesouhlasím s tím, že by měly učitelé vést děti na nádr přes jasnou signalizaci, ale když si vybavím přejezd např. v Hošticích, kde jezdí vlak jednou za hodinu. Věřte nebo ne, budu se na to dívat z jiného úhlu. Z vašeho článku jsem nevyčetl nic co by situaci vysvětlilo, popsalo nebo nějak rozšířilo. Prostý a ubohý hate.

16 5
možnosti
RC

Pan Cermak napsal rozsirenou verzi zalozenou na virtualnich informacich, tj. informacich typu: co by kdyby.

2 1
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-D

Jak je krásné, že se objevila ta děsivá zvěst o hyenických souškách učitelkách, které hnaly nevinná dítka v Řeporyjích přes koleje za přátelského mávání strojvůdce mašinky! Už týden se zde neobjevilo nadávání na Grétu, na zlou Evropskou unii, na hrozivě záludné klima, ba dokonce zůstává ve stínu i koronavirus! Zavilé hordy migrantů a miliony moslimánských teroristů táhnoucích do naší země nevyjímaje! ;-D

5 0
možnosti
JN

Přesně tak - a dokonce utichlo i Babišovo rozkrádání dotací, spor Zeman versus Kaslová, spory Izrael versus Palestina... Snad jen ministryně Maláčová se může s těmi "hyenickými" učitelkami v tomhle směru jakž takž srovnávat. ;-D

0 0
možnosti
DK

Pane Trčálku, myslím, že lépe to říci nelze. R^

7 5
možnosti
KT

Pane Trčálku! Místo psaní hloupostí byste měl vzít v úvahu tyto skutečnosti:

- skupinka dětí s vychovatelkami šla na vlak, bohužel trochu pozdě,

- strojvedoucí se rozhodl, že na ně počká a dával jim znamení, ať to doběhnou, závory, nezávory

- místní trať je jednokolejná (!) takže je naprosto vyloučené, aby do přejezdu vjel nějaký jiný vlak, ať již ve směru jízdy té lokálky a nebo v protisměru. Není to technicky možné, to snad pochopíte, ne?

- o bulvarizaci tohoto případu se postaral Protekční spratek (sám sebe tak nazývá) Pavel Novotný. Jak známo, svého času se usilovně věnoval skandalizaci Ivety Bartošové a přispěl tím k jejím tragickému odchodu ze života

- zřejmě tomu Novotnému, Vám i spoustě dalších lidí jde o kriminalizaci vychovatelek a to za každou cenu. Jak za bolševika, jak za bolševika ... soudružky zklamaly důvěru lidu.

15 13
možnosti
Foto

Strojvedoucí není pověřená osoba a pokud někdo upozorní na nebezpečné chovaní lidí,kteří mají zodpovědnost za svěřené děti je to jenom dobře.Bez ohledu na to koho jde,nechápu proč do toho pletete Bartošovou....psal by jste to samé kdyby ve skupince bylo o i Vaše dítě...?

6 2
možnosti
AM

Jestli na ně mávnul výpravčí, tak opravdu nemusely spáchat trestný čin. Přes závory je ve výjimečných případech dovoleno přecházet i přejíždět.

Ale je třeba děti poučit, ve kterých výjimečných situacích to je možné.

V případech uvedených v odstavci 1 písm. a), b) a c) smí řidič vjíždět na železniční přejezd pouze tehdy, jestliže před železničním přejezdem dostal od pověřeného zaměstnance provozovatele dráhy k jízdě přes železniční přejezd ústní souhlas. V tomto případě je řidič povinen řídit se při jízdě přes železniční přejezd pokyny pověřeného zaměstnance provozovatele dráhy.

2 3
možnosti
KT

Naprosto správně.

Dodávám, že se jedná o jednokolejnou trať, po které nic v protisměru jet nemohlo

3 6
možnosti
Foto

občas se mi stane, že si přečtu i hloupý blogy.

2 0
možnosti
AM

Vše šlo řešit bez jakéhokoli mediálního balastu, ale to by si starosta nemohl honit triko. Pouze předat video policii a nechat ji to řešit by mu nepolechtalo jeho ego a nepřineslo žádné zviditelnění. Jsou prostě jedinci, kteří mají potřebu se neustále předvádět. Doufám, že stejnou energii věnuje i správě a rozvoji obce.

7 1
možnosti
RC

a co kdyz starosta reagoval takto proto, ze ho to prechazeni na cervenou skutecne stve, ze se to deje furt? Koneckoncu i proto je tam ta kamera.

1 0
možnosti
Foto

Tak jste se právě zařadil. Blahopřeji!

0 0
možnosti
Foto

Ano, starosta se správně rozhorlil, protože žádná z učitelek nebyla Mirek Dušín, ale spíš Dlouhé bidlo. To je z toho, že naše školství je přefeminizováno. Být tam pan učitel (třeba ten zdejší) rozeběhl by se jako Rychlonožka a vlastním tělem zabránil lokomotivě v odjezdu.

Protože na dráze musí být pořádek, máme-li takové učitelky, není divu, že tu a tam pustí výpravčí dva vlaky proti sobě, strojvůdce přehlédne červenou, zapomene se podložit kolo vagonu, který se pak dá sám do pohybu atd. A znáte strašlivé historky o bludných vagonech? Rozumný člověk s pudem sebezáchovy se dráze vyhne velkým obloukem. ;-(

1 1
možnosti
  • Počet článků 2956
  • Celková karma 24,87
  • Průměrná čtenost 864x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik