Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

To je hysterie kolem toho..a hloupý Trčálek svým hloupým článkem tomu dal korunu..inu vrána k vráně, hyena k hyeně.

1 12
možnosti
JP

hysterická je tvoje reakce nebo spíš hloupá

4 0
možnosti
JS

Jak se pozná na železničáři zda je zaměstnancem SŽDC?kdo ví kdo může na železnici udělovat pokyny na železničním přejezdu?podle mne je to přemrštěný hon na čarodějnice a pán starosta by měl nést odpovědnost za zveřejnění onoho videa odpovědnost a učitelky by na něho měly podat žalobu.

3 7
možnosti
Foto

Jistě,tak starosta upozorní na nezodpovědné chování osob,které porušují zásadním způsobem dopravní předpisy a tím ohrožují děti a proto má být potrestán....;-)Takhle to dopadá když starosta není v té správné politické straně....

4 1
možnosti
JV

?8-o?Jéje, já opravdu dávám panu Trčálkovi karmu a na 100% s ním souhlasím! On mi doteď tajil, že je normálně rozumný člověk! Hurááá! To jsem moc ráda.

Mezi námi, být mezi tou drobotinou moje dítě, tak se neznám! ;-€ I když si myslím, že Řeporyje mají starostu poněkud nekonvenčního, tak toto se cení. R^

5 0
možnosti
RC

Je ostudne, ze pan Cermak dela vedouciho detem, je politik a obhajuje porusovani zakona..... a odstudne od idnes je, ze prestoze neotevira diskuzi, da ho do vyberu.

S panem Trcalkem naprosty souhlas.

12 4
možnosti
JP

Vážený pane, čermák a nožička- to jsou “kapacity”

1 0
možnosti
TK

No když se na video z toho přejezdu podíváte dneska, tak zjistíte že se to Novotnému povedlo, všichni spořádaně stojí a čekají až jdou závory nahoru.

5 0
možnosti
Foto

Hm, a kdybych udělal tu jedinou ale nejbolestivější věc a situaci řešil na svůj úkor, tj. pokynul tomu zaměstnanci dopravce, že nejdu a otočil se na podpatku a odešel, tak budou vám podobní první vykřikovat, co jsem to za moulu, že?

Stejně jako když odmítnu, jsa na motorce, vůz, který předemnou skoro brousí pravé dveře o svodidla, aby mě nechal předjet, ačkoliv v protisměru jedou vozidla. Nebo že se, i když svítí zelená na přechodu, tak nejprve rozhlédnu, případně čekám, až vidím, že o mě zabočující řidič ví a případně navázal oční kontakt a teprve potom přecházím, tak budu za brzdu.

Tak to takoví jako Vy budou první vykřikovat, že jsem zaslepenec předpisů, nebo podržtažka Bruselu či vlády nebo něco podobného, že, že? Fuj, hnus, hnj, styďte se!!!!

1 0
možnosti
Foto

Vy berete Trčálka vážně? Váš problém. :-(

2 1
možnosti
JP

Pane Trčálku, když se chci jako táta nad něčím pohoršovat, tak se musím podle toho chovat. Co kdyby pan starosta, když řídil auto přes zákaz řízen, zabil dítě? Taky byste ho obhajoval? Toho jste měl za jeho čin prvně pranýřovat a potom (možná) obhajovat rozhořčeného otce.

1 4
možnosti
TB

Mě by jen zajímalo, za jak dlouho ve skutečnosti nějaký vlak jel. Škoda, že si s tím novináři nedali tu práci. Pak by se teprve vidělo, jak moc ta situace nebezpečná byla....

0 1
možnosti

Závory byly dole, výstražná znamení blikala, tak pro mne to bylo tak jako tak nebezpečné. Zvláště zástup dětí, neběžel jen jeden člověk.

4 0
možnosti
JS

Předpisy nám nadiktoval Brusel :D

Klasická česká vlastnost. Za vše může Brusel. Kdepak. Za vše si můžeme sami, jelikož všechny jejich doporučení přebíráme v nejpapežštější možné podobě a ještě na ně nabalujeme české vychytávky.

Jinak samotná hysterie kolem této situace je bouře ve sklenici a ukázková exhibice pana starosty, se kterým ač v řadě věcí souhlasím, tak s tímto rozhodně ne. To, že nic nehrozilo je fakt, to že vychovatelky Novotný lynčoval (ač druhý den v médiích tvrdil, že rozhodně nechtěl nikoho lynčovat) je fakt a to, že systém zabezpečení neodpovídá 21. století je rovněž fakt. Rozhodně nevidím smysl v tom, že jsou závory dole i v době, kdy na trati nic nejede a tím pádem nic nehrozí - jako v této situaci. To není nic jiného než šikana, která vede akorát k tomu, že lidé ztrácí ostražitost a přes ty koleje to ve finále risknou i v situacích, kdy něco hrozí.

Nakonec stejně stačí se jen pořádně rozhlédnout, což je nejjistější. To, že jdete na přechodu na zelenou vám také nezaručí, že vás někdo nepřejede, ale nejdůležitější je mít jako chodec sám přehled nad situací.

Na celé věci mi vadí jen to, že děti okoukaly porušování pravidel. Ta ač jsou špatná, tak jsou to prostě pravidla a pro malé dítě je jednodušší se naučit, že na červenou se nechodí, jelikož ještě samo neumí vyhodnotit situace. O obecné ohrožení však nešlo.

7 3
možnosti
KK

Každý rok se u nás stane na přejezdech skoro dvěstě dopravních nehod. Jsem přesvědčen, že drtivá většina z účastníků věřila, že se nemůže nic stát.

3 0
možnosti
JR

J58a83n 18R28á96ž

8. 2. 2020 14:14

R^

Nevěřil jsem, ale stalo se: Dal jsem článku pana Trčálka karmu!

3 0
možnosti
  • Počet článků 2956
  • Celková karma 24,87
  • Průměrná čtenost 864x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik