Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TZ

Na videu jsem viděl první učitelku jak se rozhledla a dávala pozor. Druhá vidět nebyla zda se rozhledla. Třetí na to kašlala... Děcka roztáhne na dlouhou vzdálenost, pokud by nějaké upadlo nehlidal to nikdo pokud by jel vlak. Obecně ohrožení tam bylo. Dělaly blbiny, nedávaly pozor, učily to děcka a ještě se nechaly natočit...

3 0
možnosti
PK

Pane Trčálek, konstatuji, že tak vysokou karmu jsem u vás ještě neviděl, prostě Vám vážné téma sluší, držte se ho, tedy občas;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JK

V létě jsem projela na červenou tlačítkový přechod pro chodce.. Jedu z práce, hlavu unavenou z pracovních problémů, venku 35 stupňů, doma schůzka s řemeslníky, barák v dokončovací fázi.. Jedu, přemýšlím, na semaforu vidím zelenou.. Zamyšlena jedu dál, za 200 metrů jsem doma. Najednou vlevo vidim jak dva lidé vstupují na přechod, rychle kouknu na semafor.. " proboha, tam je červená!!! Jak to, že jsem jí nezaregistrovala, to je v pr... !!" dva lidé udělali krok zpátky a ukázali všeříkající gesto.. A já děkovala Bohu, že to dopadlo takhle..

2 0
možnosti
JK

Když čtu smršť kolem učitelek, je mi jasné, že jsem taky zralá na kriminál.

0 0
možnosti
TB

Přijde mi, že se spustila až moc velká hysterie. Pokud je strojvedoucí pouštěl, tak si musel být 100% jistý, že žádný další vlak nepojede, tudíž, že se nemůže nic stát....na druhou stranu si dovedu představit ty stěžující se rodiče, že se učitelky s dětma nevrátily včas....je to těžký, podle mě je nejdůležitější, jestli strojvedoucí věděl jistě, jestli něco nepojede nebo jestli riskoval. Pak by to samozřejmě bylo úplně neomluvitelné..

2 6
možnosti
TH

Na zacatku spousty tragedii v podobnych situacich stalo "byl jsem si 100% jisty"...

8 0
možnosti
KJ

To je tak, když místo hlavy dáváte přednost stroji. Trať je jednokolejná, vlak stojí ve stanici, jeho strojvedoucí dává znamení, že mohou jít a že na ně čeká (tudíž nepojede, tudíž se nic nestane) a najednou je z toho případ. Škoda toho neinformovaného sdělení pana starosty, místo vděku strojvedoucímu, že vyšel dětem vstříc, je to pro učitelky na kriminál. A tady se to řeší přes paragrafy silničního zákona místo selského rozumu.

7 7
možnosti
TH

A ta treti kolej, ktera je tam proto, aby mohl projet dalsi vlak, kdyz oba osobaky stoji ve stanici?

3 0
možnosti

O tohoto starostu se nebojím, ten se nelekne. Měl bohužel pravdu, že se k tomu vyjádřil.

1 0
možnosti
JK

Starosty Řeporyjí se v žádném případě zastávat nehodlám.. Jeho chování bych nazvala slušně pěknou křivárnou.. Učitelky udělaly bezesporu brutální chybu, je otázka do jaké míry měly situaci pod kontrolou, či neměly.. Starosta se rozhodl je za tuto chybu doslova zničit. I vyšetřování tohoto případu bude ovlivněno mediální smršťí..

6 10
možnosti
Foto

Zničil?A jak? Vždyt se ani neví o koho šlo,žádná mateřská at už státní čí soukromá školka to nebyla...To se dnes nesmí upozorňovat ani na brutální chyby a možné ohrožení dětí?Proč...?

10 0
možnosti
JH

Dovolím si tvrdit, že mnozí z těch, co teď učitelky lynčují, by se na jejich místě zachovala naprosto stejně. Ono totiž po bitvě je každý generál. Čtyři děti u pasu, vlak čekající ve stanici, mávající strojvedoucí, vyhlídka na hodinové čekání na další vlak... Jen si sáhněte do svědomí. ;-)

15 14
možnosti
BG

Ne, nezachovala. Domníváte se špatně.

4 1
možnosti
JN

Kažký kdo má "papíry" alespoň na šlapací kolo ví, že na našich komunikacích je vodorovné dopravní značení, tomu je nadřazené to svislé, tomu zase světelná signalizace a tomu všemu oprávněná osoba. Pokud tedy učitelkám dál pokyn k přechodu přejezdu výpravčí, celou věc bych co nejrychleji uzavřel. Zůstal by jenom smrad mediální hyeny, která mohla přejít ulici a na podrobnosti se poptat. Jenže to by přeci nebyl ten správný mediální lynč, to správné zviditelnění za každou cenu, že?

11 11
možnosti
Foto

Pokyn ovšem nedal výpravčí,ale strojvedoucí....a to je zásadní rozdíl.Zkuste se na celou věc přestat dívat "politicky",ale jako otec děcka převáděného v této situaci při zákazu přes koleje....

15 0
možnosti
PH

Když dám dítě do turistického, nebo jiného oddílu, tak fakt nechci, aby za něj měl odpovědnost nějaký člověk který stojí u kolejí. Pane Čermáku, doufám že váš blog čtou rodiče dětí ve vámi "vedených" kroužcích...

18 0
možnosti
  • Počet článků 2956
  • Celková karma 25,02
  • Průměrná čtenost 864x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik