Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Starosti pánů Nožičky a Trčálka bych chtěl mít;-D

3 1
možnosti
Foto

Ocividne mate když zde diskutujete

1 6
možnosti
Foto

Mne Jaromír Jágr před pár lety zklamal tím, když začal vystupovat v reklamě firmy AAA Auto prodávající ojetá auta. V prvním okamžiku se mi to zdálo být poněkud nedůstojné. Pak jsem si ale uvědomil, že Jaromír je už také slušná ojetina, takže k té firmě vlastně tak trochu patří.

0 3
možnosti
Foto

I30v56a76n 71M84a63r86e84k

14. 8. 2020 8:16

Řekl byste mu to při osobním setkání "Pane hrdino"? RvRvRv

0 5
možnosti
Foto

Omlouvám se za tu šílenou hrubku v prvním příspěvku. Nevím, čím to je, ale v některých diskusích mi nejde reagovat na příspěvky.

1 3
možnosti
ND

No, někdy i ten automat už na ty vaše komentáře nemá žaludek :-)

8 5
možnosti
JK

Člověk by řekl, taková blbost, a kolik to dokáže nadělat parády.

Jednomu blogerovi vyvolává myšlenka na otevření diskuse silný dávivý reflex. Na to je jediný lék, znovuzavedení totality a nařízení jediného správného názoru. Z toho plyne jisté zklamaní, možná i frustrace pana Nožičky, že strana, která by to mohla zařídit se potácí na hraně volitelnosti. Svobodomyslných lidí je zkrátka příliš a navíc jsou to trolové, což je další důvod jejich názor odstřihnout v zárodku.

Druhý bloger s chutí využívá názorové zabržděnosti kolegy a s chutí dá prostor těm, co by roztáčeli diskuzi jinde (děkuji). Trčálek se vozí na vlně pragmatismu oponenta, který bude slovo od slova rozebírat téma, ale není schopen vycítit ironii, nadsázku, či nedej bože vtip. Souhlasím s tím, že je nutné poukazovat na sníženou sociální citlivost, zejména u lidí okouzlených vůdcem a totalitou. Svobodu totiž nelze uzurpovat jen pro sebe (a psát si články dle libosti), ale zejména respektovat i svobodu ostatních (a nezavírat diskuze), jinak jde o návrat k totalitě a ta, jak známo, svobody jednotlivce vyloženě nesnáší.

3 0
možnosti
JZ

Já jen malou poznámku k tomu jádru sporu, o které už tady vlastně vůbec nejde: ta kritika elektrokol - to je čirý snobismus. Prostě vyschlí namakanci musí teatrálně ohrnovat nos nad tím, že si někdo chce koupit hračku nebo dopravní prostředek, která mu lehčí fyzickou námahu a postará se o zábavnou aktivitu. A samozřejmě elasťáci musí hlasitě dávat najevo to, co si vždycky jen v duchu mysleli - jací jsou to břídilové ti, kteří nenašli potěšení v neustálém makání i po pracovní době.

0 1
možnosti
JK

Těsně vedle, o to vůbec nejde, ať si koupí každý co chce a řádí na tom jak chce, pokud teda neprovozuje cykloterorismus. Jde o to, že kolo pro lenochy propaguje osobnost, která celou svou kariéru založila na neskutečně tvrdé dřině, což je směšné.

1 0
možnosti
MB

Šťastná to země, která má inflaci 3.4%, ekonomiku v dupě a kopec dluhů ! Jsme jasnozřivě a prozíravě vedeni současnou vládou a netřeba mít absolutně žádné obavy. Je pak dobré řešit Satoranského = To nebude člověk dobrý ! Jasně se vymezil proti panu Burešovi. Jarda Jágr je mazanější, chutná mu a doporučuje i Kuře vodňanské, ba i Hradní tlačenka ! Tak se všeho přecpal, že již není ochoten ani makat na kole ! Propagací elektromotorku vlastně sděluje - "Nemakej občane, již se pouze mazaně s někým - S něčím svez = Dojedeš daleko" ! Satoranský je padouch, jo a Bakala hyena ! ... :-)

1 1
možnosti
ND

Miroslave, ta hodnota inflace mě děsí...doufám, že nebude ještě hůř...

1 1
možnosti
MB

Nebýt pana Nožičky, nemá chudák pan Trčálek o čem psát.

2 0
možnosti
Foto

Ale podobných kousků tu je dost, takže o náměty pro pana Trčálka se nebojte.

1 0
možnosti
JA

J39i17ř63í 19A74l20e11x97a

13. 8. 2020 21:32

Dobré. Jen se snad není třeba pozastavovat se nad manipulativními texty soudruha Nožičky. Je to komouš a tudíž to má v popisu práce.....

6 3
možnosti
PP

Napsal jsem několik souveti a nějak se to smazalo. Takže krátce. Je to chudák.

1 0
možnosti
JN

Obrovská pochvala za skvělý text - jak co se týče jeho kvantity, tak i kvality. Ale přece jen bych k němu měl jednu drobnou výhradu: nějak jsem se z něho nedozvěděl, zda si stále stojíte za tím, že Satoranský ohledně té reklamy skutečně vtipkoval. ;-)

4 4
možnosti
Foto

Sám diskuzi zbaběle zavřete,ale jinam trollit chodíte.Neni Vám to trapné...?

5 10
možnosti
  • Počet článků 2956
  • Celková karma 25,03
  • Průměrná čtenost 864x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik