Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zbývá zodpovědět jedinou otázku - kdo z nich vysvětloval těm ostatním, že těch 300 us specialistů na biologickou válku U Nás opravdu, ale opravdu nutně potřebujeme, a že budou buď v Brdech, nebo v Mošnově

1 0
možnosti
RK

R24a48d89e27k 35K95o27h90u17t

25. 10. 2020 19:19

Je to ironie, není to ironie?

2 0
možnosti
Foto

Nad tím jsem taky přemýšlel. Systém bohužel neumožňuje udělit antikarmu.

0 0
možnosti
Foto

Ježišmarjá... chvíli jsem váhal, jestli to není nějakej zvláštní druh humoru, kterej možná nechápu, ale to by byl můj problém. Ale ne, není to humor či ironie, vy jste to celý myslel vážně. Kolik dalo práce dát dohromady takovejdle blábol?

1 1
možnosti
KT

Moc ne, psal jsem to asi tři dny.

2 1
možnosti
EK

ministr má k dispozici celé ministerstvo. nevidím jediný důvod, proč by se měl s nějakými lidmi scházet v jakýchkoliv místnostech restauračních ne nerestauračních. Pokud tak činí, musí počítat s tím, že vzbudí otázky. A za současné situace jsou to otázky, které nepřinášejí hezké odpovědi.

2 0
možnosti
ŠN

Tak už víme, Prymula chtěl udělat pořádek ve VZP. OVM byly dnes inspirativní.

2 0
možnosti
JD

Ovšem pořádek dle svého...

0 0
možnosti
MH

M32a86r46t16i74n 60H10o57l37y

25. 10. 2020 18:32

Celý tento příběh je podivný. Ministr zdravotnictví pochybil a musí odstoupit, o tom žádná. Ale je tady spousta otázek:

proč Faltýnek nepřijel ten večer do kanceláří na Ministerstvu zdravotnictví, pokud chtěl s ministrem něco oficiálního probrat?

na základě čeho donutí ministra zdravotnictví se nechat odvézt služebním autem někam na Vyšehrad do restaurace?

potřebovali spolu probrat bez odposlechů plánovaný projekt plošného testování za 3,5 mld. Kč.?

proč hned ráno vystoupí Faltýnek s připraveným projevem v parlamentu, kde všem potvrdí, že byli v restauraci, a ne v nějaké společenské místnosti, čímž výrazně zúží manévrovací prostor ministra?

proč není pan Faltynek premiérem ihned odvolán ze všech funkcí, ale pouze zbaven křesla místopředsedy hnutí ANO, které stejně nemá žádný význam a už dopředu se vědělo, že příště již kandidovat nebude?

co tam dělal pan Havrlant a případně další lidé, nyní se spekuluje o náměstkovi VZP Šmehlíkovi...?

A hlavní otázka - kdo zavolal do Blesku, ať si přijedou Prymulu vyfotit? Neexistuje žádná fotka z příjezdu na Vyšehrad, ale pouze při odchodu z restaurace. Volal jim někdo z personálu restaurace, nebo tu informaci dostali od někoho jiného poté, co už se jim podařilo dostat Prymulu na místo? To není obhajoba ministra zdravotnictví, ten už si důsledky svého počínání ponese dál, ale spíše snaha dostat se hlouběji do problému a pochopit souvislosti celé této události, protože možná je to všechno jinak, než si myslíme. Ale třeba se to jednou dozvíme...

6 0
možnosti
SR

A proč jste Faltýnka ze všech funkcí neodvolala vy? Máte na to stejné právo jako Babiš.

Odvolat Faltýnka z funkce předsedy poslaneckého klubu mohou pouze poslanci, kteří jsou členy tohoto klubu. Nu a poslaneckého mandátu může kohokoli zbavit jen pravomocné rozhodnutí soudu.

0 0
možnosti
ZB

Tady jde o něco jiného, o křeslo ředitele VZP. Nynější ředitel ing. Kabátek (dá se říct za ODS), přítel Rittiga může být nahrazen ing. Šmehlíkem (za ANO). Tak už je asi jasné, odkud měli chlapci novináři echo, proč se to tak rozmázlo v mediích i s patřičným načasováním a kdo našeptával otázky Václavce Moravcové v dnešní polední estrádě. Prymula samozřejmě pochybil a trest přišel spravedlivě, nedá se věřit člověku, který nedodržuje svá nařízení. Ale šlo tu o úplně jinou hru, ten Prymula byl bonus navíc.

1 0
možnosti
Foto

Takovej roztomilej blábol, ale aspoň jsem se zasmál. Thanks!

3 0
možnosti
JH

Ty nápoje co konzumovali si jistě přinesli v tašce.

9 1
možnosti
Foto

Myslím, že je třeba brát v ůvahu, i kolik mrvých bude stát výměna ministra uprostřed krizového stavu. Spočítali si je organizátoři tohohle mediálního atentátu ?

8 5
možnosti
  • Počet článků 2953
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 865x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik